Corporate Recruiter
Medrie

Functieomschrijving

Meebouwen aan een snel veranderende organisatie, door op een creatieve en innovatieve manier potentiële Medrie collega’s te vinden. Dat is wat je gaat doen als onze eerste corporate recruiter! Kom je ons HR-team versterken?

Als corporate recruiter bij Medrie bouw je mee aan een snel veranderende organisatie waar innovaties elkaar in vlot tempo opvolgen. Hierdoor ontstaan er nieuwe functies en ontstaat er nieuw werk, daarom zijn we actief op zoek zijn naar collega’s! Als corporate recruiter krijg je veel vrijheid om je rol in te vullen zoals jij denkt dat goed is en kan je echt jouw toegevoegde waarde laten zien. Klinkt interessant, toch?

Onze kijk op HR

Bij Medrie geloven we dat we onze missie en strategie het beste realiseren met betrokken en bevlogen collega’s met een groot verander- en aanpassingsvermogen. We creëren met elkaar een omgeving waarin collega’s optimaal en op een prettige manier kunnen presteren, zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Professionele en persoonlijke ontwikkeling stimuleren we, net als een gezonde levensstijl, en daarmee duurzame inzetbaarheid. Samenwerking vormt de basis voor ons succes, zowel binnen Medrie als daarbuiten.


Wat ga je doen
Jij wordt de eerste corporate recruiter van Medrie! Allereerst is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid om het volledige, bestaande recruitmentproces effectief en soepel te laten verlopen, voor zowel hiring managers als kandidaten. Tijdens de werving & selectie staat de kandidaat beleving centraal, we vinden het belangrijk onze kandidaten echt de ruimte te geven om de organisatie en mensen goed te leren kennen.

De hiring managers adviseer je proactief. Jij bent hun sparringpartner tijdens de sollicitatieprocedure en helpt hen met het maken van beslissingen. Je neemt hen (en de HR-adviseurs) werk uit handen, door het hele sollicitatieproces te beheren. Je krijgt hierin veel vrijheid om die dingen te doen, waarvan jij denkt dat ze succesvol zijn!

Samengevat:

 • Je werft & selecteert potentiële collega’s voor zowel voor kantoor- als zorg gerelateerde functies op alle niveaus: van triagist tot mt-lid en van business controller tot functioneel beheerder;
 • Proactief benaderen en enthousiasmeren van potentiële kandidaten waardoor je een relevant netwerk bouwt voor nu en in de toekomst;
 • Hiring managers adviseren en begeleiden gedurende het hele proces: van eerste contactmoment tot het contractaanbod;
 • Beleving van de kandidaat stel je centraal, voor hen ben je een fijn contactpersoon van eerste contactmoment tot aanname;
 • Uitvoering geven aan het recruitmentproces, van het opstellen van vacaturetekst tot arbeidsvoorwaardelijk voorstel versturen;
 • Werken in projecten, bijvoorbeeld om arbeidsmarktcommunicatie te professionaliseren of het recruitmentproces door te ontwikkelen.

Jij weet in deze uitdagende arbeidsmarkt waar je de juiste kandidaten kunt vinden om de match te maken. Je werft, zoekt, vindt, overtuigt en matcht. Om succesvol te zijn krijg je hierin alle vrijheid! Je stemt regelmatig af met de HR-adviseurs en voorziet ook hen van gevraagd en ongevraagd advies als het gaat om recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Het team waarin je komt werken
Je komt te werken in team Arbeidsmarkt, Ontwikkeling & Professionals onder leiding van Marieke Kloosterman. De collega’s van het AOP team zijn verantwoordelijk voor alles rondom HR, scholingen en arbeidsmarktproblematiek. Je werkt direct samen met de drie HR-adviseurs Judith, Shuly en Gwen en met Anne, HR-projectleider in het gezellige HR-team. Deze collega’s hebben veel kennis van het HR-vak en de organisatie, waardoor je met hen goed kunt sparren over de procedures.

Functie eisen

Wat breng je mee:

 • Omdat je de eerste corporate recruiter bent bij Medrie, krijg je de ruimte om te bouwen en het recruitmentproces nog beter passend te maken voor Medrie als organisatie. Dit vraagt om ondernemerschap, lef en ambitie;
 • Je hebt enige werkervaring in werving & selectie en weet hoe je het proces moet uitvoeren, bijvoorbeeld bij een uitzendbureau of in een stage;
 • Kandidaten uit de markt halen geeft jou een kick!
 • Hoe we jou zouden omschrijven? Je bent oplossingsgericht, denkt in kansen en bent een fijne collega om mee samen te werken en hebt tenslotte uitstekende digitale vaardigheden;
 • Hbo werk- en denkniveau.

Inschaling

Dit bieden wij jou

Medrie biedt jou een baan als corporate recruiter binnen een innovatieve en groeiende zorgorganisatie, waar volop ruimte is voor ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk vlak. Je wordt ingeschaald als adviseur B volgens de CAO Huisartsenzorg. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat je vitaal aan het werk kunt door een modern thuiswerkbeleid met bijbehorende thuiswerkplek, bestaande uit je laptop, beeldscherm, docking station en telefoon.

Een overzicht van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 • Bruto maandsalaris tussen de € 3.500,- en € 4.700,- o.b.v. 38 uur, het daadwerkelijke salaris stemmen we met je af aan de hand van jouw kennis en ervaring;
 • Vaste functie voor minimaal 24 uur per week tot maximaal 32 uur per week;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Naast de standaard vijf vakantieweken vakantie de mogelijkheid om een extra week vakantie bij te kopen;
 • Goede pensioenregeling, prima reiskostenvergoeding en bij het reizen met het OV krijg je de kosten volledig vergoed.
 • Korting op jouw sportabonnement en (zorg)verzekering.

Bijzonderheden

Vragen

Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, neem contact op met Marieke Kloosterman, manager AOP, via 06-57568442. Je sollicitatie mag je ook aan haar richten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Medrie

Medrie is actief binnen de huisartsenzorg in de regio’s Zwolle, Hardenberg en Flevoland. We leveren als regio-organisatie een concrete bijdrage aan de continuïteit en doorontwikkeling van de eerstelijnszorg binnen de regio. We faciliteren, ondersteunen, organiseren en vernieuwen de huisartsenzorg op een innovatieve, servicegerichte wijze. Wij bieden capaciteit van zorgprofessionals, oplossingen voor acute, chronische en lokale zorgvraagstukken en zijn gesprekspartner voor strategische thema’s. Bij Medrie zijn 200 medewerkers werkzaam (ca. 90 fte). Het is een platte organisatie, met veel ruimte voor ondernemerschap. Kortom; een werkplek waar je zinvol werk doet en waar je alle vrijheid krijgt en gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet.

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie in Zwolle
Postcode 8025BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Wietske Nimberg, Corporate Recruiter a.i. via (06) 229 467 27
Functie(s) Adviseur
Personeelsadviseur
Publicatiedatum 27-01-2023
Reageer voor 16-02-2023
Ingangsdatum 27-01-2023
Nummer 115951
Doorsturen Bekijk PDF

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie