Corporate Recruiter
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij graag al je kennis van recruitment kwijt in een baan en lijkt het je gaaf om recruitment verder vorm te geven binnen een zorgorganisatie? Dan is Trajectum op zoek naar jou! 

Waar ga je aan de slag? 
Trajectum is een organisatie waar ruim 1700 medewerkers in het noorden en oosten van het land werken. Ons werk is het behandelen en begeleiden van cliënten met een licht verstandelijke beperking en ernstige psychiatrische- en gedragsproblematiek. Een deel van de zorg wordt geboden binnen forensische setting. Trajectum beschikt over meer dan 30 locaties en in Zwolle bevinden zich de ondersteunende diensten. Jouw standplaats is Zwolle, maar krijgt de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken en deels op de locaties behorend bij regio Oost. Dit zijn o.a. de locaties in Rekken en Eefde. Als onderdeel van het HR-team werk je nauw samen met de huidige Recruiter, HR Adviseurs, de afdeling PR & Communicatie en teammanagers van de locaties.  

Wat ga je doen? 
Als Recruiter heb je een belangrijke rol in het realiseren van de doelstellingen van de organisatie. Trajectum biedt hoog specialistische zorg binnen een complex werkveld. Of te wel, niet iedere zorgprofessional is geschikt voor dit werk. Aan jou de uitdaging om juist deze mensen te vinden die hier blij van worden! Jij gaat de werkzaamheden oppakken die horen bij de rol als recruiter voor de regio Oost. Zo schrijf je o.a. vacatures, search je kandidaten via LinkedIn, bedenk je (social) mediacampagnes en voert deze uit. Je adviseert het team- en locatiemanagement op het gebied van werving en selectie.  

Bij Trajectum werken veel (persoonlijk) begeleiders en gedragsdeskundigen, hierbij kun je denken aan GZ-psychologen, psychiaters en orthopedagogen. In je rol als Recruiter weet jij precies hoe je de verschillende doelgroepen kunt vinden, moet benaderen en kunt enthousiasmeren voor het werken bij Trajectum. Hiervoor maak je gebruik van de diverse tools, zoals de werkenbij-site (wordt op dit moment gemaakt), social media, jobboards, LinkedIn Recruiter, vlogs en vooral je eigen creativiteit. 

Daarnaast houd je je bezig met: 

 • Het verder vormgeven en uitdragen van het employer brand van Trajectum; 
 • Het invulling geven aan het arbeidsmarktcommunicatieplan; 
 • Het proactief onderhouden en vergroten van de talentpool professionals; 
 • Het optimaal inrichten en beheren van het ATS systeem; 
 • Het initiëren van interne en externe wervingsacties waarmee jij de doelgroep weet te bereiken; 
 • Het coördineren van de sollicitatieprocedures, zodat deze vlot en optimaal verlopen. 

Functie eisen

Wie ben jij? 

 • Je hebt ervaring als (Corporate) Recruiter of Intercedent of jij bent zelf zorgprofessional en hebt aantoonbare affiniteit met recruitment; 
 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding; 
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over empathisch vermogen om mensen intern en extern aan je te binden; 
 • Je hebt visie en kunt de vertaalslag maken tussen strategie en de operatie; 
 • Je werkt graag zelfstandig, maar blijft wel altijd in verbinding met je collega’s; 
 • Je hebt gevoel voor (recruitment)marketing en vindt het leuk om op creatieve wijze te werven; 
 • Je bent resultaatgericht en gedreven in je werk; 
 • Je bent goed in het geven en ontvangen van feedback om zo de kwaliteit te waarborgen. 
 • Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer en bent in staat en bereid om op onze locaties in Eefde en Rekken te werken.

Inschaling

Wat bieden we jou? 
Wij bieden jou een functie waar je veel bewegingsvrijheid krijgt. Je werkt samen met de corporate recruiter uit regio Noord, die tot nu toe alle recruitmentactiviteiten heeft opgepakt. Je hoeft het wiel dus niet helemaal opnieuw zelf uit te vinden. We bieden je diverse recruitmenttools, zodat jij je werk optimaal kunt uitvoeren. 

Daarnaast bieden we jou 

 • Een salaris conform cao Gehandicaptenzorg in schaal 50, afhankelijk van je ervaring; 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen; 
 • Een fietsplan; 
 • En bedrijfsfitness. 

Bijzonderheden

Herken jij jezelf? 

Reageer dan snel door te reageren via onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Elise Harbers, via 06-21920074 of [email protected]   

We komen graag met je in contact! 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum in Zwolle
Postcode 8017KZ
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Elise Harbers, via 06-21920074 of [email protected]
Functie(s) Recruiter
Publicatiedatum 29-07-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 22-08-2022
Nummer 112952

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum