Corporate Recruiter
Zorgspectrum Het Zand

Goed voor elkaar

Wij willen een ‘goed leven’ voor de cliënten en ‘mooi werk’ voor de medewerkers. En dat binnen financieel gezonde kaders. Als organisatie blijven wij onszelf  ontwikkelen en willen wij verder uitbouwen waar wij goed in zijn. 

De afgelopen jaren hebben we al veel stappen gemaakt op het gebied van recruitment. Toch zijn we nog volop in ontwikkeling waarbij de focus ligt op data, proactief werven, referral recruitment en de kandidatenreis.

Ga jij met ons de ambities verwezenlijken? Lees dan hieronder de uitgebreide vacaturetekst en wat dit betekent voor jou.

Het team

In verband met een interne overstap zijn wij op zoek naar een Recruiter.

Ons team bestaat uit een Manager HR/organisatieontwikkeling, Adviseurs HRM, Praktijkopleiders, een Opleidingsadviseur, Recruiters en een Arbofunctionaris. Als team zijn wij daadkrachtig en vooruitstrevend, waarbij professionaliteit met een gezonde dosis humor centraal staat.

Jij bent een stevige en kritische gesprekspartner, die waardevolle adviezen kan geven aan leidinggevenden en management. Daarnaast weet jij invulling te geven aan ons werving en selectiebeleid en ben jij kartrekker van een aantal projecten zoals de implementatie van Easycruit en het opzetten van referral recruitment.

Wat wij je graag willen bieden

Je komt te werken binnen een zorgorganisatie in de regio Zwolle met een belangrijke maatschappelijke functie.

 • Een 28 – 32 urige werkweek.
 • Een contract voor de duur van een jaar met de intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal €4.286,78.
 • Dit is bruto per maand op fulltime basis (FWG 55).
 • Een mooie eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je krijgt je reiskosten vergoed conform cao VVT.
 • Mooi werk waar je trots op kunt zijn.

Wat ga je doen?

Recruitment in de zorg is een uitdaging. Elke dag is anders en door de dag ben je met veel verschillende zaken bezig, waardoor snel schakelen belangrijk is!

Wij verwachten dat je recruitment strategisch wegzet binnen onze organisatie. Je optimaliseert processen, schrijft beleidsplannen en voert deze uit. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en doet onderzoek naar de arbeidsmarkt. Jij hebt inzicht in je doelgroepen en zet social media campagnes op.  

Ons doel? Een glimlach toveren op het gezicht van de cliënt met de juiste medewerker op de juiste plek! Dit doe je door de werving van nieuwe medewerkers te organiseren en een groot aantal en diverse vacatures te vullen.  Je start met een goed gesprek met de leidinggevende en bent een volwaardige gesprekspartner. Jij schrijft creatieve en pakkende vacatureteksten, die aansluiten bij onze campagne “Goed voor Elkaar”.

Je benadert pro actief sollicitanten en bent thuis in het searchen via social media. Je hebt vernieuwende ideeën over hoe je schaarse medewerkers kunt werven. Je weet mensen te bewegen en enthousiasmeren en draagt bij aan de optimale profilering van Zorgspectrum het Zand. Hierdoor zorg jij voor voldoende kwalitatieve instroom van nieuwe  medewerkers en bouwt verder aan onze employer brand.

Daarnaast neem je mee:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van HRM of bedrijfskunde.
 • Een aantal jaren aantoonbare werkervaring als corporate recruiter.
 • Een duidelijke visie op recruitment. 
 • Netwerken zit in je bloed. Je onderhoud interne en externe contacten.
 • Zet door, ook als het tegen zit en toont lef.
 • Affiniteit met de ouderenzorg, bij voorkeur heb je al kennis van de zorgbranche.
 • Ervaring met het begeleiden van projecten en aantoonbare ervaring met projectmatig werken.
 • Een verbindende werkstijl, gericht op samenwerken en met het vermogen om ook ongevraagd en kritisch te adviseren.
 • Een ‘teamplayer’ mentaliteit vol positieve energie.
Type Vacature
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, diverse locaties rond Zwolle
Postcode 8014BE
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-01-2022
Reageer voor 24-01-2022
Ingangsdatum 14-01-2022
Nummer 107206
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand