DAADKRACHTIGE ONDERSTEUNER BOERDERIJ DE BUITENKANS - BREEDENBROEK
Zozijn

Ben jij onze nieuwe ondersteuner, die ook een superboer is? Dan is dit dé baan voor jou!

Ondersteuner met een dienstverband van 21 uur per week.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar ondersteunings­vraag. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden, neem je deel aan overlegvormen. 

Dit zijn wij
Zozijn is onderverdeeld in drie regio’s en twee sectoren. Onderdeel van de regio Achterhoek/Liemers is de eenheid Werk en Dagactiviteiten Achterhoek. Eén van de locaties horend bij deze RVE is boerderij “de Buitenkans”. Gelegen in het landelijke buitengebied van Breedenbroek, heeft Zozijn sinds oktober 2011 deze prachtige boerderij in haar bezit. Op het terrein bevindt zich een vrijstaande woonboerderij, een schuur en een kas, omgeven door weide en diverse noten- en fruitbomen. Op deze ‘buitengewone plek’ wordt dagbesteding aangeboden aan mensen met een beperking.

De boerderij biedt werk aan mensen die van het buitenleven willen genieten. Door middel van activiteiten in de tuin, op het land, in de kas en houden van kleinvee. Naar verdere uitbreiding van de activiteiten wordt samen met betrokkenen kritisch gekeken.  

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding bij voorkeur op kwalificatieniveau 3;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in de gehandicaptenzorg in een soortgelijke functie en je hebt ervaring in de omgang met bedrijven.
 • Je hebt het vermogen om overstijgend te denken en het overzicht te bewaren en bent in staat te reflecteren en te relativeren.
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt je collega’s en cliënten ondersteunen bij het behalen van goede resultaten.
 • Je hebt humor en je bent flexibel, sociaal en communicatief. Je kunt gesprekken voeren met het netwerk.
 • Je bent in staat om goed de verbinding aan te gaan en om je grenzen te bewaken en te uiten.
 • Je bent in staat methodisch (planmatig) te werken.
 • Je bent zorgzaam, vakkundig en vindingrijk, en je denkt in mogelijkheden.
 • Je beschikt over computervaardigheden en kunt verslagen schrijven.
 • Je bent in het bezit van een BE rijbewijs of bent bereid dit te halen. 
 • Je hebt kennis van groen en tuigereedschap of bent bereid dit te leren.
 • Je bent ondernemend.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan vol afwisseling in een leerrijke omgeving.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, max. € 3.009,- bruto (m.i.v 1-5-2023 € 3.105,-) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via onvitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Interne kandidaten behouden hun rechtspositie indien zij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd hebben, externe kandidaten 
  krijgen een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze bij goed functioneren na een jaar om te zetten naar onbepaalde tijd.

Verder moet je weten
Enthousiast? We zien graag een brief met CV, waarin je met name je motivatie voor deze functie, doelgroep en 
locatie beschrijft, tegemoet. Let op: "Graag alleen reageren via ZorgSelect".

Procedure
De eerste ronde sollicitatiegesprekken zal worden gehouden op 12 april 2023. 

Type Werkplein
Intern nummer AL
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Werk en Dagactiviteiten Zorgboerderij Buitenkans Breedenbroek
Postcode 7084AT
Stad Breedenbroek
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 21
Uren tot 21
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wilko Kloppenburg, manager, tel 06 – 20 63 22 79, Lies Venhorst, assistent manager, tel 06 – 12 55 74 04.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 13-03-2023
Reageer voor 03-04-2023
Ingangsdatum 13-03-2023
Nummer 118456
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn