De Berk: Begeleider Wonen voor 28 uur per week in Laag-Soeren (buitenlocatie) per 1 december 2020
Elver

Functieomschrijving

Waar ga je werken?

De Berk is een woongroep van 12 volwassen bewoners in de leeftijd van 44 tot 80 jaar met een matige tot zeer ernstig verstandelijke beperking. De bewoners wonen in 2 huiskamers. Hun zorgvraag hangt af van hun levensfase en beperkingen. Een aantal bewoners zijn rolstoel gebonden en worden volledig verzorgd. De meest voorkomende beperkingen die voorkomen zijn autisme, lichte gedragsproblematiek en dementie.

Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor de intensieve begeleiding van bewoners. Voor deze doelgroep werken wij vanuit de LACCS visie. Via deze visie kijk je naar wat belangrijk is voor de bewoner en hoe diegene de wereld om zich heen ervaart. Hierbij pas je de zorg en begeleiding aan op de behoefte van de bewoner.

Als team dragen wij zorg voor continuïteit en kwaliteit in het leven van de bewoners. Zij gaan bijna allen overdag naar dagbesteding in Arnhem of op het terrein in Laag-Soeren. Als Begeleider voer je in een hecht team de zorg voor en de begeleiding van de bewoners uit volgens hun specifieke begeleiding- en verzorgingsbehoefte.

 

Waarom bij de Berk werken?

De Berk is een woongroep met verschillende zorgvragen, als je van afwisseling houdt is de Berk de juiste werkplek. Je werkt met een leuke groep bewoners en collega’s binnen een gevarieerd dagprogramma.

 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, slaap en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor de Berk wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega’s. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega’s invulling geeft aan de dag.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel
  • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep.
  • Het is een pré dat je een rijbewijs hebt, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
  • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG en Social Work.

 

Inschaling

Wat bieden wij jou?

  • Je werkt 28 uur per week.
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een LACCS cursus en medicatie- en epilepsiecursus.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
  • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
  • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

 

Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Bijzonderheden

 

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van De Berk via berk@elver.nl of 088 7961340.

 

Je hebt tot dinsdag 27 oktober 2020 de tijd om te reageren op deze vacature.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen op de woning is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver: De Berk in Laag-Soeren
Postcode 6957 AB
Stad Laag-Soeren
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij de Berk via berk@elver.nl of 088 7961340
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 13-10-2020
Reageer voor 27-10-2020
Ingangsdatum 01-12-2020
Nummer 55364
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver