De Holtkamp zoekt een Ondersteuner
Zozijn

Als Begeleider werken op het landgoed in Wilp
Je bent er vast eens voorbijgereden. Landgoed De Lathmer. Op het autoluwe landgoed zijn allerlei voorzieningen zoals woningen, dagcentra, een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is lucht, ruimte en natuur in overvloed.

Bij ons wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar. Zij voelen zich thuis in deze beschermende leefomgeving. De ondersteuning is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Welke ondersteuning daarvoor nodig is? Dat verschilt per persoon: elke bewoner heeft een eigen zorgvraag.

Voor de locatie De Holtkamp zijn we opzoek naar een geschikte begeleider met een dienstverband voor 70%.
De Holtkamp is een wooneenheid binnen regio Oost-Veluwe op landgoed De Lathmer in Wilp. De Holtkamp bestaat uit twee geschakelde woningen onder één dak die sfeervol in ingericht en bevind zich op een mooie locatie tegenover een vijver en het Kasteel op het Landgoed. De cliënten die hier wonen, verbleven tot enige tijd geleden in huizen in een woonwijk in Twello (onze A-kant) en in Wilp (de B-kant). In totaal wonen op de Holtkamp 15 cliënten, in de leeftijd van begin 40 tot ong. 60 jaar, met een matig/lichte verstandelijke beperking. De cliënten zijn zelfredzaam, sommigen hebben wat ondersteuning nodig bij de ADL. Het is een gezellig groep, die gevoelig is voor sfeer, ze houden van muziek, zingen, barbecueën en grapjes maken.

Een goot deel van de groep is actief, er wordt gewandeld gefietst, gekookt, spelletjes gedaan en soms een dagje uit. Deze woning heeft veel vrijwilligers die met de cliënten samen de tuin onderhouden, klusjes doen, wandelen, koken of fietsen, dat brengt weer veel gezelligheid met zich mee. Ze hebben behoefte aan aansturing en nabijheid, maar met name aan gezelligheid. Als begeleider is het belangrijk dat je consequent en duidelijk bent, en een bijdrage kunt leveren aan de sfeer. De verwanten zijn erg betrokken bij de woning en krijgen regelmatig een nieuwsbrief van de woning.

Werken als Begeleider bij ZoZijn
De juiste instelling is een goed begin. Daarnaast heb je een passende opleiding (voorkeur niveau 4, heb je niveau 3 dan zijn er ook zeker mogelijkheden). Trekt de gehandicaptenzorg je? Wil jij er alles aan doen om te begrijpen wat zij ons willen vertellen en waarom ze handelen zoals ze doen? Dan openen we voor jou graag de deuren op ons landgoed. Dat kan sneller dan je misschien denkt. We hebben namelijk een razendsnelle sollicitatieprocedure. Al binnen 1 week kan jij jouw handtekening onder de arbeidsovereenkomst zetten. In die overeenkomst vind je sowieso het bruto maandsalaris. Dat is maximaal € 3009,- o.b.v. 36 uur per week (FW35, cao Gehandicaptenzorg). En natuurlijk is er de eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook staat er wat wij met elkaar hebben afgesproken over het aantal uren dat jij wilt werken.

Niet alleen de deuren van ons landgoed gaan voor je open. Ook die van ons eigen opleidingscentrum. Hier bieden we een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Van verplichte trainingen zoals Agressiepreventie en -hanteringtraining (APH), tot verdiepende cursussen als Psychiatrische problematiek NAH(L)VB. Ook kan je fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Op ons landgoed alle ruimte voor jou als Begeleider. We kijken graag samen met jou waar én hoe jij het beste uit mensen haalt. Uit jezelf, de cliënten en jouw collega’s.

Meer weten, kom met ons in contact via onderstaand formulier.

Ik heb interesse

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 22-07-2022
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 112760
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn