Locatie de Kievitsbloem, betekenisvolle Verzorgende IG uren in overleg tot max. 24 uur per week
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Wil jij samen met ons bouwen aan de toekomst? Dan is werken bij Driezorg misschien wel iets voor jou. Heb je een diploma verzorgende IG en heb je affiniteit met ouderen? Wil je naast zorg verlenen er ook echt toe doen in deze leuke functie? Dan maken wij graag kennis met je!

Voor afdeling 3 zijn wij per direct op zoek naar een:

VERZORGENDE IG (uren in overleg, max. 24 uur)

Op afdeling 3 zijn op dit moment 24 bewoner woonachtig waarbij er op de afdeling een huiskamer is gerealiseerd die ten doel heeft bewoners ondersteuning en stimulering te bieden die nodig is voor de dagelijkse structuur en welzijn/welbevinden.  
Op deze afdeling zet men zich voornamelijk in op zinvolle dagbesteding waarbij intensief gewerkt wordt aan welbevinden en belevingsgerichte zorg. Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG die PG interessant vindt. Het is een pre als je ervaring hebt met PG en belevingsgerichte zorg.
Op dit moment wordt er door een aantal medewerkers gewerkt aan het project Levensverhaal Centraal. Werken aan betekenisvolle en integrale zorg.
Wanneer je hier warm van wordt en betekenis kan en wil geven in je functie al Vig'er dan nodigen we je van harte uit voor een kennismaking en wellicht dat jij dan onze nieuwe betekenisvolle collega wordt.

Functie eisen

Als verzorgende IG verleen je zorg op basis van de behoeften en wensen van onze cliënten. Samen met je team sta je in voor de dagelijkse verzorging, begeleiding en ondersteuning van onze cliënten. Naast verzorgende en verpleegkundige handelingen ben je ook verantwoordelijk voor het creëren van een sfeervol en veilige leefomgeving voor onze cliënten. Je hebt een voltooide opleiding verzorgende IG. Jouw kennis en ervaring zorgen ervoor dat het afwisselende takenpakket aankunt. Tijdens je werkzaamheden weet je het overzicht te houden en kun je snel schakelen in verschillende situaties. Je hebt regelmatig contact met andere disciplines, familie en mantelzorgers. Zorg verlenen doe je immers niet alleen.
Als je flexibel inzetbaar bent en over zelfreflectie en de nodige humor beschikt nodigen we je uit te solliciteren.
Jouw betrokkenheid bij het werk en in het team maken het verschil!

Inschaling

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, FWG 35. Tevens kennen wij een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Bijzonderheden

Het nemen van referenties en het aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure. (Een reeds aangevraagde VOG welke niet ouder is dan 3 maanden is tevens geldig.)

 

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, locatie De Kievitsbloem
Postcode 8014XP
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Andrea Willems (teammanager) via tel. 038-2001100
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-01-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-04-2019
Nummer 42939
Doorsturen Bekijk PDF