De leukste bijbaan voor zorgstudenten!
Zorggroep Sint Maarten

Praktijkervaring opdoen én lekker bijverdienen!

Voor de zorg hoeven we je natuurlijk niet meer enthousiast te maken. Als student verzorgende IG of verpleegkundige heb je al gekozen voor de mooiste sector die er is. Nu alleen nog de leukste bijbaan waarin je alles wat je op school leert, meteen in de praktijk kan brengen én lekker kan bijverdienen. Bij Zorggroep Sint Maarten bieden we je nu een geweldige kans om naast je studie in de praktijk te ervaren hoe waardevol het is om in de ouderenzorg te werken. En als kers op de taart bieden we je nu al uitzicht op een vaste baan na je studie!

Kortom, we bieden je:

 • de kans om alles wat je leert meteen in de praktijk te brengen 
 • de mogelijkheid om in goed overleg je eigen uren in te delen
 • volop ruimte voor jou talent
 • waardevolle werkervaring
 • en uitzicht op een vaste baan na je studie

Leuk!

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Plezier hebben in je werk vinden we essentieel. Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Je krijgt bij Zorggroep Sint Maarten dan ook volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten ook graag een stapje extra voor elkaar.

Wat ga je precies doen?

Speel een potje rummikub met de bewoners in de huiskamer of ga terug in de tijd en kijk mee met mevrouw Kamphuis in haar fotoalbum. En misschien heb je zelf een verrassende hobby die je met onze bewoners wilt delen. Als student verzorgende IG of verpleegkundige krijg je de unieke kans om mee te draaien in de zorgteams van onze locaties of onze wijkteams in de thuiszorg. Je helpt bij de ADL-handelingen en steekt ook bij welzijnsactiviteiten en de maaltijden de handen uit de mouwen. Afhankelijk van jouw studiejaar overleggen we met welke andere werkzaamheden jij nog meer kunt bijdragen aan het welzijn en geluk van onze bewoners en ambulante cliënten.

Dit heb je in je mars:

 • Je volgt een opleiding tot verzorgende IG of verpleegkunde
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken
 • Je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Afhankelijk van hoe ver je in je huidige studietraject bent, word je salaris bepaald. Dit zal liggen tussen de €10,85 en €15,00 euro bruto per uur.

 • aanmelding bij pensioenfonds PFZW
 • korting op meerdere zorgverzekeringen
 • meerkeuzesysteem voor aanvullende arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel producten kunt aanschaffen of contributies verrekenen zoals:
  • (elektrische) fiets
  • tablet of laptop
  • smartwatch
  • mobiele telefoon
  • cadeaubonnen Bol.com of Coolblue
  • contributie van je sportschool of sportvereniging
  • contributie vakbond

Natuurlijk is het belangrijk dat je naast je studie en werk voldoende tijd overhoudt voor je persoonlijke ontspanning. We stemmen de uren en werktijden dan ook altijd in goed overleg met elkaar af.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul het sollicitatieformulier in. Geef hierbij aan of je op een locatie wilt werken of in de thuiszorg. Je krijgt binnen een week een reactie. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Bel of WhatsApp met één van onze HRM-collega’s via: 06-12083697. We vertellen je graag meer over de leukste bijbaan.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer CB-02
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten
Postcode 7591 PE
Stad Denekamp
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-01-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 11-01-2022
Nummer 107075

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten