Deskundige infectiepreventie
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, deskundige infectiepreventie (in opleiding)! Heb je een momentje?
Aan de slag in de zorg is een uitdaging. Er is altijd iets te doen en het werk is nooit af. Wil jij een grote bijdrage leveren aan het voorkomen van verspreiding van infecties? Beschik jij over goede adviesvaardigheden en ben jij een verbinder?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ons sta je er niet alleen voor, maar doen we het samen en voel je de steun van een sterk team. Op die manier ga jij met plezier naar je werk. Heb je een momentje om kennis te maken?

Als deskundige infectiepreventie (DI) ben jij samen met een collega DI de spin in het web bij de preventie van zorg gerelateerde infecties in de breedste zin van het woord. Jij bent dé deskundige als het gaat om het opsporen van infecties en infectierisico’s, het analyseren van gegevens en het gevraagd en/of ongevraagd adviseren ten aanzien van preventieve maatregelen. 

Functie eisen

Door jouw sterk ontwikkeld coördinerend vermogen weet jij bij uitbraken/epidemieën in overleg met andere professionals de te nemen acties uit te zetten. Vanuit de basistaken geef jij onderwijs en instructie, weet jij protocollen te ontwikkelen en op te stellen en geef je uitvoering aan hygiëne  en infectiepreventie audits. Daarbij ben je communicatief vaardig in zowel woord als geschrift. Je neemt als deskundige infectiepreventie deel aan diverse in- en externe overlegstructuren. Je volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet. Je werkt afwisselend op de verschillende locaties, eventueel gecombineerd met werken vanuit huis.

Je vindt het zowel leuk om zelfstandig als in teamverband te werken, waarbij jouw goede contactuele eigenschappen en doorzettingsvermogen tot uiting komen. Daarbij weet je vanuit een positieve werkhouding jezelf flexibel op te stellen, ben je stressbestendig en kun je vanuit een analytische blik zonder oordeelsvorming komen tot een succesvolle invulling van deze functie. Is jouw enthousiasme gewekt? Dan zit je bij ons op je plek. Lees dan vooral verder. 

Wij zoeken een enthousiaste deskundige infectiepreventie met recente werkervaring. Onze voorkeur gaat uit naar een HBO gediplomeerd (of in afronding van opleiding) deskundige infectiepreventie. Laat je echter niet weerhouden om te reageren als je bereid bent om de opleiding tot deskundige infectiepreventie te gaan volgen.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Deze specialistische functie is gepositioneerd in het team Kwaliteit, rechtstreeks onder de Raad van Bestuur.

Inschaling

 Deskundige infectiepreventie (DI)
• jaarcontract voor 20 uur per week
• schaal FWG 55 (€ 2.621,81 - € 4.161,92 o.b.v. 36 uur)
• 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- een meerkeuzesysteem voor aanschaf fiets, digitale middelen of sportabonnement
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen
- medewerkers event

Bijzonderheden

Bel dan met Irene Janszen, DI via 06-51053444 of Willemien Maathuis,  DI (a.i) via 06-10043959 zij staan je graag te woord voor inhoudelijke informatie en vragen, ook over de evt. nog te volgen opleiding. 
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie uiterlijk 15 april a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton. In de week van 19 april vindt de eerste gespreksronde plaats, in de week van 26 april de 2e gespreksronde.  

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Type Werkplein
Intern nummer 120
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 31-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Ingangsdatum 31-03-2021
Nummer 62993

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)