DESKUNDIGE INFECTIEPREVENTIE
Saxenburgh

Functieomschrijving

Ben jij deskundige infectiepreventie en op zoek naar een andere baan met een gevarieerd takenpakket, wil je graag werken in een klein gezellig team, in een breed georiënteerde zorgorganisatie?

Dan zoeken wij jou!

Per 1 november a.s. gaat één van onze deskundigen infectiepreventie een andere uitdaging aan, daarom zijn wij met spoed op zoek naar een


DESKUNDIGE INFECTIEPREVENTIE
gemiddeld 24 tot 36 uur per week (66,67% - 100%)


De organisatie
Binnen Saxenburgh staat de mens in zijn omgeving centraal. Daarbij ligt het accent op gezondheid, wonen, welzijn en het verlenen van de best mogelijke medische-, ouderen-, en revalidatiezorg.
Onze visie: ’Een goed leven’, dat is wat we allemaal graag willen. Een leven waarin we van betekenis kunnen zijn, waarin we plezier hebben en ons goed voelen. Waarin we veerkracht ervaren om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Een leven waarin we omzien naar elkaar.

Saxenburgh is een belangrijke zorgorganisatie voor iedereen die woont in de regio Coevorden, Hardenberg, Ommen en Twenterand en biedt ziekenhuiszorg, ouderenzorg, revalidatiezorg en thuiszorg. Deze verschillende zorgdivisies  binnen dezelfde organisatie zorgen voor een gevarieerd takenpakket voor de deskundige infectiepreventie. In september verhuizen wij naar een splinternieuw ziekenhuis. Voor de ouderenzorg zijn er bouwplannen. Voor meer informatie over de organisatie kijk op www.sxb.nl.

Saxenburgh is een organisatie met korte lijnen. Je werkt in een klein team samen met  twee deskundigen infectiepreventie en een assistent infectiepreventie. Je verricht zelfstandig en in teamverband alle voorkomende werkzaamheden betreffende hygiëne en infectiepreventie binnen heel Saxenburgh. De taakverdeling is in overleg met je collega’s, evenals de telefonische bereikbaarheidsdienst. Je bent een positief ingestelde deskundige infectiepreventie, die met energie en passie het infectiepreventiebeleid binnen Saxenburgh (verder) vorm geeft, uitdraagt en controleert.

Functie eisen

Wij zoeken een gedreven collega die stressbestendig, flexibel en nauwkeurig  is. Je vindt het een uitdaging om te functioneren in een dynamische werkomgeving. 

  • Je bent een CZO gediplomeerde deskundige infectiepreventie met (bij voorkeur enige jaren) werkervaring in de ziekenhuis en/of ouderenzorg, waaronder infectieregistratie en onderwijs geven etc.
  • Je bezit overtuigingskracht, je straalt zelfvertrouwen uit, je bent sociaal-communicatief vaardig, stressbestendig, resultaatgericht en kunt goed plannen en organiseren.
  • Ben je binnen afzienbare tijd klaar met je opleiding tot deskundige infectiepreventie en voldoe je aan bovenstaande eisen dan moedigen wij je aan om te reageren.

Wat bieden wij?

Wat bieden wij?
We bieden je een uitdagende en veelzijdige functie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 55, minimaal € 2.798,- en maximaal € 4.111,- bruto (fulltime) per maand.

Een deeltijd vanaf 24 uur gemiddeld per week (66,67%) is bespreekbaar.

Daarnaast kun je een reiskostenvergoeding ontvangen via de fiscale uitruilregeling, hebben wij een eindejaarsuitkering en kun je gratis parkeren. Je kunt bij Saxenburgh gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd? Je mag ons altijd bellen voor meer informatie of om een dag mee te lopen om een goed beeld te krijgen van de functie en/of ons team. Bel hiervoor met Ingrid, Inge of Lineke via (0523) 27 65 59.

Bijzonderheden

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.20.054
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Ingrid, Inge en Lineke, afdeling Infectiepreventie , bereikbaar via (0523) 27 65 59
Functie(s) Hygiënist
Publicatiedatum 27-08-2020
Ingangsdatum 01-11-2020
Reageer voor 01-10-2020
Nummer 54465
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh