DESKUNDIGE INFECTIEPREVENTIE
Saxenburgh

Ben jij onze nieuwe DESKUNDIGE INFECTIEPREVENTIE? Samen bouwen wij aan een werkomgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen in jouw vak.

Wat is jouw rol bij de afdeling Infectiepreventie?
Wat jij als Deskundige Infectiepreventie gaat doen, dat hoeven wij aan jou als vak expert natuurlijk niet uit te leggen. Wel vertellen we je graag wat het werk bij ons interessant maakt. Na een hectische tijd vol verandering en werkzaamheden rondom COVID is het tijd om samen aan de afdeling te bouwen. In overleg met jou bepalen we samen welke aandachtgebieden jij op gaat pakken en welke projecten we als afdeling gaan starten. Jij krijgt alle ruimte om aan te geven waar jij naartoe wilt met jouw ontwikkeling en ambities. Samen doen is de kern van ons werk. Als professionals binnen het werkveld infectiepreventie staan wij naast elkaar. Je krijgt veel regelvrijheid en echt de kans om organisatie breed infectiepreventiebeleid te ontwikkelen. Het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van zorg heeft continu onze aandacht. Als Deskundige Infectiepreventie speel jij hierin een belangrijke rol.

Wat hebben onze collega’s nodig?
Jij brengt ziekenhuis- en/of ouderenzorg ervaring mee en hebt een heldere visie op het werkveld infectiepreventie. Dit weet je binnen de richtlijnen van Saxenburgh te vertalen naar beleid, adviezen en verbetervoorstellen. Daarnaast breng jij mee;

 • Een erkend diploma Deskundige Infectiepreventie of je studeert binnenkort af.
 • Flexibiliteit: je werkt op vaste dagen, maar als team zijn we flexibel en werken we ook op andere dagen wanneer de situatie hierom vraagt.
 • Je streeft naar inhoudelijke professionaliteit en patiëntveiligheid is waar je voor gaat en staat.
 • Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en computervaardigheden zoals Word, Excel en PowerPoint.
 • Je kunt methodisch, gestructureerd en zelfstandig werken.
 • Verder heb je doorzettingsvermogen en gevoel voor humor en ben je creatief en klantgericht.
 • Je bent een echte teamspeler en staat open voor de mening van anderen.

Over Saxenburgh en de afdeling
Wat ons bijzonder maakt, is dat we een organisatie zijn met verschillende soorten zorgverlening. We hebben een modern nieuw ziekenhuis, drie buitenpoli’s, negen ouderenzorg locaties, thuiszorg en revalidatiezorg. Totaal verschillende werelden en dat maakt het werk voor jou divers en boeiend tegelijkertijd. Het biedt de mogelijkheid om te specialiseren in een of meerdere deelgebieden.

Wij zijn een jong en ambitieus team, ie dat  momenteel bestaat uit vier deskundigen infectiepreventie en een assistent infectiepreventie. Daarnaast zijn de functies DSRD en DSMH ook binnen het team belegd. Door het vertrek van een collega en door uitbreiding van de formatie zijn er meerdere vacatures ontstaan voor Deskundige Infectiepreventie. Een combinatie van Deskundige Infectiepreventie en Deskundige Steriele Medische Hulpmiddelen (DSMH) en/of Deskundige Scopen Reiniging en Desinfectie (DSRD) behoort ook tot de mogelijkheden.

Successen vieren we als team samen. Vier jij die met ons mee? Saxenburgh is dé plek waar jouw professionaliteit alle ruimte krijgt. En er is meer. Bij Saxenburgh investeren we in onze medewerkers. Nu, en in de toekomst.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Werken bij Saxenburgh biedt werkgeluk! Ons motto is niet voor niets: “Een goed leven”. Je kunt rekenen op een afwisselende functie met veel contacten en een goede werksfeer.

 • Aantal uren per week in overleg tussen 24 tot 36 uur
 • Salaris is minimaal € 3.389,- en maximaal € 4.964,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 60)
  • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
 • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van in ieder geval 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
 • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
 • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Irene ten Seldam, coördinator Infectiepreventie, via [email protected] of bel naar (0523) 27 65 90.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaten hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaten nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.128
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Irene ten Seldam via [email protected] of (0523) 27 65 90
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 02-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 113157
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh