Diabetesverpleegkundige
Sensire

Lijkt het jou wat om als Diabetesverpleegkundige te werken binnen een grote en diverse zorgorganisatie binnen de Achterhoek? Ben je ondernemend en zelfstandig met veel kennis van diabeteszorg? Wil je een rol vervullen in het onderhouden en opbouwen van kennis en kunde van onze collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Ondernemende diabetesverpleegkundige

40 uur per jaar, indien gewenst in combinatie met een andere functie binnen Sensire

Een greep uit de werkzaamheden:
Als diabetesverpleegkundige bij Sensire draag jij bij aan de kennis en expertise op het gebied van diabetes. Je geeft op aanvraag vanuit onze teams klinische lessen en vertaalt nieuwe ontwikkelingen binnen onze organisatie naar de praktijk. Je bent hét aanspreekpunt als het gaat om diabetes mellitus. Daarnaast zorg je  samen met de afdeling leren en ontwikkelen ervoor dat de e-learning over diabetes up-to-date is. Je implementeert nieuwe materialen in de teams en beantwoordt specifieke vragen omtrent vaardigheden en extra scholing. Je ondersteunt de vaardigheidstrainers t.a.v. nieuwe  ontwikkelingen en diabetesmaterialen. Je hebt geen direct contact met onze klanten en bewoners, maar juist met onze collega’s. Jouw expertise kan worden ingezet door het gehele werkgebied van Sensire. Dit maakt het werk leuk en afwisselend!

Wie ben jij

 Je bent een enthousiaste collega die ervaring heeft in de diabeteszorg. Je bent een flexibel persoon die zich makkelijk binnen de verschillende locaties kan verplaatsen. Met jouw sociale vaardigheden maak je makkelijk contact met verschillende doelgroepen. Jouw expertise deel je gemakkelijk en op begrijpelijke wijze. Tact, geduld, doortastend en overtuigend zijn sociale vaardigheden die je in deze functie nodig hebt.
Verder vind jij het leuk om jouw expertise met ons te delen.
 
Verder vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • Een diploma HBO-V en een BIG registratie;
  • Opleiding diabetesverpleegkundige;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto.
Raak jij enthousiast van het profiel dat wij hebben geschetst dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!
 

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?

Werken bij het Expertisecentrum van Sensire biedt veel variatie. Je krijgt ruimte en tijd om de kwaliteit van zorg neer te zetten en je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie met veel sociale contacten en een prettig werksfeer.

Bij aanvang krijg je een 0-uren contract, gemiddeld gezien word je rond de 40 uur per jaar ingezet. De functie is ingeschaald conform de CAO VVT in FWG 50. Een andere optie is een combinatie met een functie elders binnen Sensire, binnen Wonen met Zorg of Wijkzorg. Inschaling en contracturen zijn dan passend bij die functie. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Monique Oord, manager, op telefoonnummer 06-12267864 of per mail m.oord@sensire.nl.
 -

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1009
Organisatie Sensire
Locatie diverse locaties in de Gelderse Achterhoek
Postcode 7051 AC
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 40
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sanne Raaijmakers, s.raaijmakers@sensire.nl, +31 62 0106185
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 11-02-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 01-04-2019
Nummer 43658

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire