DIABETESVERPLEEGKUNDIGE
Saxenburgh

De polikliniek interne geneeskunde van het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt een enthousiaste DIABETESVERPLEEGKUNDIGE die ons tijdelijk kan komen versterken en naast de patiëntenzorg ook mee wil werken aan het door ontwikkelen van protocollen en zorgpaden!

Wat ga je doen?
Als diabetesverpleegkundige binnen Saxenburgh doe je zelfstandig poliklinisch spreekuur voor volwassen patiënten met diabetes type 1, diabetes type 2, LADA, MODY, diabetes gravidarum en transitie. Diabetes is voor elke patiënt anders; daarom heb jij echt aandacht voor de persoonlijke situatie van de patiënt. Samen kijken jullie hoe om te gaan met diabetes. Hierbij staat het leven van de patiënt centraal en ben je patiëntgericht. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team, waarin jij de zorg rondom de volwassene met diabetes mellitus coördineert. Als team werken we nauw samen met de 1e lijn, waarbij we een ondersteunende rol vervullen. Jij schrijft ook de bloedglucose regulerende geneesmiddelen voor en geeft advies, voorlichting en instructie. Tevens werk je mee aan het verbeteren van de zorg  zowel intern als extern door het ontwikkelen van protocollen en/of zorgpaden. Dit vertaalt deze ontwikkelingen terug naar de patiëntenzorg.

Wat heeft ons team nodig?
Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd diabetes verpleegkundige met voorschrijfbevoegdheid die ons team komt versterken. We hebben een deskundig en hecht team waarin we nauw samenwerken en waarin ruimte is voor ieders mening. Aandacht voor elkaar, op elkaar terug kunnen vallen bij vragen of voor advies, zijn karakteristieke eigenschappen. Je hebt dan ook goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent proactief  en samenwerking en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je in staat om ook zelfstandig te werken. Je bent stressbestendig, weet overzicht te houden en kunt goed prioriteiten stellen als het druk is. Je werkt in een team met 8 internisten, 2 diabetesverpleegkundigen, 2 verpleegkundig specialisten, een diëtist, psycholoog en het voetenteam.

Over Saxenburgh
Wij bieden de kans om te werken in ons mooie moderne ziekenhuis, gelegen in één van de mooiste regio’s van Nederland! Ons ziekenhuis voldoet aan de eigentijdse maatstaven en is nieuw in gebruik genomen in september 2020. Binnen de Saxenburgh Groep werken ruim 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. Onze organisatie heeft landelijk hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. Wij bieden onze patiënten dan ook echt persoonsgerichte zorg. Dit betekend dat wij staan voor een hoge kwaliteit van zorg in combinatie met een menselijke benadering. Onze medewerkers maken het verschil en zorgen dat patiënten zich welkom en gehoord voelen en professionals trots zijn op hun werk.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Je komt te werken in een team met enthousiaste collega's.

  • Een dienstverband voor 28 uren per week tot uiterlijk 31 december 2022
  • Salaris is minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Z, FWG 55) 
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je bent ook van harte welkom als je als ZZP, interim of gedetacheerde kracht wilt reageren. Wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met de diabetesverpleegkundigen [email protected] of met Henriët Wemmenhove, teammanager poliklinieken [email protected].

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Let op: 
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.103
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Diabetesverpleegkundigen via [email protected] of Henriët Wemmenhove (teammanager poliklinieken) via [email protected]
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Verpleegkundige
Publicatiedatum 01-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 112184
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh