Frater Leonardi 4 / Didam / Buitenlocatie / Begeleider Wonen / 60% tot 80% / per 1 mei 2019
Elver

Functieomschrijving

Binnen welke woning ga je aan de slag?

Op een locatie in een mooi, nieuw gebouw midden in de plaats Didam wonen wij: vijf meiden/vrouwen en een jongen, varierend in leeftijd tussen de 20 en 46 jaar. Als groep vinden wij het leuk om activiteiten te ondernemen samen met onze buurgroep, de jongeren van Frater Leonardi 2. Bij activiteiten in het dorp sluiten wij ook graag aan.

Wij zoeken een enthousiaste, actieve, geduldige en consequente begeleid(st)er die ons ondersteunt en helpt met onze dagelijkse bezigheden, maar ons ook momenten van ontspanning en gezelligheid biedt. Zowel in de zorg als in de begeleiding hebben wij hulp nodig. Een veilige en warme woonsituatie waarin wij ons kunnen ontwikkelen is belangrijk.

Samen met de andere begeleiders denk je mee over onze zorgplannen en ondersteun je hen waar nodig. Het zou fijn zijn dat je er voor ons bent wanneer we verdrietig, blij, boos of bang zijn. Daarbij is het fijn als je ons helpt met onze contacten onderhouden, onder andere familie, vrienden en vrijwilligers zijn voor ons erg belangrijk.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Functie?

Als Begeleider Wonen ga jij aan de slag binnen een zelfstandig werkend team. Je bent samen verantwoordelijk voor de verdeling van de teamtaken en indeling van het dienstenpatroon; denk hierbij aan: dag-, avond-, weekend-, en slaapdiensten. Je onderhoudt actief contacten met wettelijke vertegenwoordigers. Samen met een multidisciplinair team verzorg, begeleidt en ondersteun jij de bewoners aan de hand van zorgplannen, teamafspraken en instructies van de deskundigen. Ook ben je samen verantwoordelijk voor de financiële, materiële en huishoudelijke zaken van de bewoners. Je bent flexibel in het draaien van diensten en je draait ook mee in de slaapdiensten bij ons op de groep.

Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Pedagogiek, Verzorgende IG of Verpleegkundige.

 

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining (in teamverband), medicatie- en epilepsiecursus. Wij bieden je een functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 7,05%). Elver biedt diverse collectiviteitskortingen op het gebied van (zorg)verzekeringen.

Daarnaast bieden wij een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) met onder andere een fietsplan, pc-plan (voordeliger een tablet of laptop bijvoorbeeld aanschaffen) en hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 35 conform FWG 3.0, salariëring is afhankelijk van diploma en ervaring.Bijzonderheden

Vervolg?

Word jij onze nieuwe begeleid(st)er? Schrijf dan snel een brief, je hebt tot 2 april om te reageren. Wil je nog meer over ons weten? Bel dan de groep om een afspraak te maken via 0316 – 295762.

Elver is verplicht om van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, voordat de arbeidsovereenkomst wordt aangegaan.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

 

 

 

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Frater Leonardi 4
Postcode 6941 CL
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Frater Leonardi 4 via 0316 – 295762.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 19-03-2019
Reageer voor 02-04-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 44320
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver