Directeur audiologische centra
Pento Audiologisch Centrum

Functieomschrijving

Als directeur lever je jouw enthousiaste bijdrage aan de uitdaging die we in Pento met elkaar geformuleerd hebben in ons strategisch meerjarenbeleid. Het uitbreiden van onze dienstverlening en het versterken van ons innovatieve klimaat staan hierin centraal. Daarnaast ben je het gezicht van onze twee audiologische centra in Hengelo en Apeldoorn.  

Wij zijn Pento. Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en Vroegbehandeling.

Binnen Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes: cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Onze uitdaging
Onze uitdaging is het beeld dat we hebben van Pento in 2025: Onze dienstverlening voor mensen met de meest complexe gehoor- en taalvragen is uitgebreid. Onze zorg in heel Pento op uniforme wijze ingericht met een goede toegankelijkheid en vlotte doorstroming. Een belangrijke voorwaarde daarvoor is vereenvoudiging van de ondersteunende systemen. Er is daarnaast meer ruimte voor wetenschappelijk onderzoek en innovatie, die ten dienste staan van de kwaliteit en effectiviteit van die zorg. Met elkaar zorgen we ervoor dat we plezier hebben in ons werk, deskundig en gemotiveerd zijn om gezamenlijk te blijven werken aan de verwerkelijking van onze missie ten dienste van onze cliënten.

Wat ga je doen?
Als directeur lever je als lid van het managementteam (bestuurder, directeuren en staf) een belangrijke bijdrage aan de strategische beleidsontwikkeling van Pento. Je geeft leiding aan het audiologisch centrum (ac) in Hengelo en Apeldoorn en bent eindverantwoordelijk voor deze ac’s en Vroegbehandeling.

 • Je vertaalt en realiseert het Pento beleid naar de zorg- en dienstverlening.
 • Je ontwikkelt, implementeert en bouwt het integrale zorgaanbod uit, samen met de zorginhoudelijke verantwoordelijken. 

 • Je bent ervoor verantwoordelijk dat de afgesproken productie en omzet zijn gerealiseerd en dat mensen en middelen effectief zijn ingezet.
 • Samen met de teamleiders ben je verantwoordelijk voor tevreden en duurzaam inzetbare medewerkers binnen jouw ac’s.
 • Je hebt een of meer Pentobrede portefeuilles.
 • Je onderhoudt het bestaande netwerk en breidt dit uit.

Functie eisen

Wat vragen wij van onze nieuwe collega?
De directeur die wij zoeken

 • Beschikt over academisch werk- en denkniveau.
 • Heeft werkervaring in een vergelijkbare positie.
 • Heeft een afgeronde managementopleiding.
 • Heeft aantoonbare affiniteit met de dienstverlening aan onze cliënten.
 • Is empathisch, betrokken en enthousiast.
 • Kan mensen motiveren en goed schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau.
 • Heeft een goed financieel inzicht.
 • Beschikt over een gezonde dosis resultaatgerichtheid en daadkracht
 • Is gericht op het blijvend binden en boeien van onze professionals.
 • Brengt een positieve energie mee, heeft humor en is een teamspeler.

 

Inschaling

Wat bieden wij jou?

 • In Pento is er ruimte voor ontplooiing, werken betrokken professionals en kennen we een fijne werksfeer.
 • Indeling van de werkdagen en werktijden gebeurt in onderling overleg, gericht op een goede balans tussen werk en privé.
 • De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform Cao Ziekenhuizen. Salarisindeling FWG schaal 70 (max. € 6.636,- bruto per maand op fulltime basis).
 • Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Onze voorkeur gaat in verband met de samenstelling van het directieteam (bij gelijke geschiktheid) uit naar een vrouw.

 

Bijzonderheden

Heb je vragen over de vacature?
We beantwoorden je vragen graag! Neem hiervoor contact op met Jeroen Taalman, Raad van Bestuur, via telefoon 055 – 360 11 66. Meer informatie over Pento kun je vinden op www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Dan ontvangen we graag jouw motivatie met curriculum vitae voor 2 juni 2020 via  hrm@pento.nl met als onderwerp: vacature directeur.

De eerste ronde selectiegesprekken vindt plaats op vrijdag 12 juni 2020. Voor geselecteerde kandidaten vindt een tweede gesprek plaats op dinsdag 16 juni 2020.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.

Type Vacature
Organisatie Pento Audiologisch Centrum
Locatie Apeldoorn
Postcode 7334 DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jeroen Taalman / 055 – 360 11 66
Functie(s) Directeur
Publicatiedatum 15-05-2020
Reageer voor 02-06-2020
Ingangsdatum 15-05-2020
Nummer 52951
Doorsturen Bekijk PDF

Pento Audiologisch Centrum

Wij zijn Pento. Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling.

Meer over Pento Audiologisch Centrum