Directeur Zorg en Behandeling Midden Nederland
Pluryn

Sta vooraan en draag bij aan een organisatie in ontwikkeling. Met jouw visie druk jij een stempel op betere zorg. Word directeur in de zorg en kom werken bij Pluryn.  

Dit is jouw werkdag

's Ochtends stroom jij meteen in voor een overleg met je collega-directeuren. In het team van de directeuren zorg en bedrijfsvoering overleggen jullie over het actuele Jeugdbeleid: hoe ga je die binnen de hele organisatie invoeren? De tijd van de functioneringsgesprekken komt eraan. Hoe ontwikkel je de expertise in zorg en behandeling voor de meest complexe kinderen? Dat neem je onder de loep met jouw team van (para)medici, behandelaars/gedragswetenschappers, psychiaters en teammanagers aan wie je leiding geeft.  

De overige tijd buig jij je over nieuwe organisatiedoelen.  

De locatie Midden Nederland staat in de basis goed. Je benut de kansen, ruimte en mogelijkheden om een doorontwikkeling te maken met het residentiele en ambulante aanbod om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren. En hoe vertaal je de concern beleidskaders naar het behandelbeleid dat past bij jouw doelgroep, locatie en regio? 

Als Directeur Zorg & Behandeling vorm je met de Directeur Bedrijfsvoering het duale directieteam dat integraal eindverantwoordelijk is voor de ontwikkeling en resultaten van de locatie Midden Nederland. Als directieteam rapporteer je gezamenlijk rechtstreeks aan de Raad van Bestuur van Pluryn.  Je bent eindverantwoordelijk voor het totale behandelaanbod van de locatie Midden Nederland. 

Dit ben jij

Jij bent een gangmaker in de breedste zin van het woord. Je zet een complete cultuurverandering in gang met jouw visie. Je bent je bewust van jouw maatschappelijke plicht om de zorg en de organisatie daarvan te verbeteren en voelt je daarvoor verantwoordelijk. Je denkt vooruit en kijkt verder dan je neus lang is. Je bekijkt de wereld van de zorg vanuit veel kanten: die van de cliënt, de medewerkers en de organisatie.  

Regionale samenwerking, positionering en doorontwikkeling van de jeugdzorg en specialistische behandeling zijn belangrijke thema’s in Midden Nederland. Je hebt een externe blik, bent het inhoudelijk gezicht naar buiten toe en weet de locatie goed te positioneren in het netwerk met de diverse stakeholders, zorgaanbieders en samenwerkingspartners. 

Je bent een inhoudelijke en inspirerend leider. Je bent nuchter, hebt lef en bent innovatief. Je bent ondernemend en resultaatgericht. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Dit heb jij

  • Wetenschappelijk werk- en denkniveau, Je bent BIG-geregistreerd GZ psycholoog, Orthopedagoog generalist of Klinisch psycholoog. 
  • Je hebt aantoonbare klinische ervaring in behandeling binnen de jeugdzorg/GGZ en gewend te werken met de complexe doelgroep van de locatie Midden Nederland. 
  • Aantoonbare relevante werkervaring 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal 
  • Interesse in een fulltime functie 

Dit is Pluryn

We breken de tent af, zodat jij een plek hebt om te bouwen aan een zorgorganisatie in ontwikkeling en aan betere zorg. We willen niet alles weten, zo blijf jij leren. Groei door of stroom in vanuit een ander beroep, dan maken wij de weg vrij. We zijn klaar met vandaag, want we zijn al onderweg naar morgen, naar beter. Er is werk aan de winkel en daar hebben wij jouw frisse ideeën en bedachte initiatieven voor nodig. We weten niks, maar hebben kennis in overvloed voor complexe zorgvragen. Medewerkers zijn deskundig, bijgeschoold en ervaren. De medewerker staat centraal, zodat je de cliënt voorop kunt zetten. Cliënten helpen zichzelf, maar hebben jou daarbij nodig. De beste zorg voor onze doelgroep begint bij jou. 

De locatie Midden Nederland heeft in Flevoland 5 behandelgroepen waar normaal begaafde kinderen en jongeren van 12-18 jaar met complexe problemen wonen, dit is een 3-mileusvoorziening. Daarnaast behandelt Midden Nederland in polikliniek in Almere en Lelystad kinderen van 6-23 jaar en beschikt Flevoland over een FACT-team. In de omgeving van Zeist, Maarsbergen en Driebergen zijn WLZ groepen gevestigd. De organisatie omvat niet alleen residentiële – en ambulante behandeling op locatie maar heeft ook een belangrijke regionale functie. 

Dit biedt Pluryn

  • Deze functie is binnen de cao Gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 75 Afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring bieden we een salaris tussen €5369,- en € 8256,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). 
  • En goede werk prive balans vinden we belangrijk. Thuiswerken en eigen tijd indelen hoort hierbij 
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden belangrijk, er zijn hier meerdere mogelijkheden voor. 
  • 8% vakantietoeslag 
  • 8,33% eindejaarsuitkering 

Meer weten?? 

Word leider in de zorg en solliciteer nu. 

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Hennie Goudkamp, directeur Zorg en Behandeling.
Zij is bereikbaar op 06 – 53661490. 

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Almere
Postcode 1324 KW
Stad Almere
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Directeur
Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 11-02-2022
Reageer voor 31-05-2022
Ingangsdatum 11-02-2022
Nummer 108012
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn