Directiesecretaresse
Zorggroep Achterhoek B.V.

Functieomschrijving

Als Directiesecretaresse bij Zorggroep Achterhoek ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt afhandelen van alle voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van de algemeen directeur. Je taken bestaan o.a. uit agendabeheer, het verzorgen van de (e-mail) correspondentie, het organiseren, voorbereiden en notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten waarbij directie betrokken is, het beheren/verzamelen van managementinformatie, up to date houden van corporate bedrijfsinformatie en het proactief signaleren en uitvoering geven aan actiepunten en bewaken van deadlines.

Daarnaast ben je als directiesecretaresse verantwoordelijk voor het uitvoeren van veelvoorkomende werkzaamheden ten behoeve van de directie en Raad van Commissarissen. Je verzorgt de voorbereiding van de vergaderingen (minimaal 4 keer per jaar in de avonduren) door het verzamelen van management informatie en het opstellen van rapportages aan de hand van deze informatie. Je bent het een aanspreekpunt voor de commissarissen en je zorgt dat de directie en de RvC beschikken over relevante informatie. Tevens verzorg je de verslaglegging van de vergaderingen en werkt deze uit naar actielijsten, waarvan je de voortgang bewaakt.

Wij zoeken iemand die in hoge mate zelfstandig kan werken en die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je voelt goed aan wanneer er snel actie ondernomen moet worden en kan prioriteiten stellen en overzicht bewaren. Kortom; met jouw werkzaamheden ondersteun en ontzorg je de algemeen directeur zodat hij dagelijks zijn taken zo optimaal mogelijk kan uitvoeren.

Wat je kan

  • Je hebt een professionele en proactieve werkhouding;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal;
  • Je kan goed zelfstandig werken;
  • Je staat stevig in je schoenen en bent doortastend;
  • Je bent goed in het stellen van prioriteiten en kan snel schakelen.

Functie eisen

Wat je nodig hebt

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding tot directiesecretaresse of aanverwant; een afgeronde MBO niv.4 opleiding tot directiesecretaresse of aanverwant wordt in overweging genomen;
  • Ruime aantoonbare ervaring als directiesecretaresse of een vergelijkbare functie en ervaring met werkzaamheden tussen bestuur/RvC;
  • Goede kennis van MS Office (Outlook, Teams, Excel en Word);
  • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht.

Inschaling

De inschaling vindt plaats in schaal 5 (minimaal € 2.061 - maximaal € 2.936) van de CAO Sociaal Werk. 

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en voldoe jij aan de gestelde eisen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Type Vacature
Intern nummer 2205.200916
Organisatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Locatie Zorggroep Achterhoek
Postcode 7006RH
Stad Doetinchem
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Esmee Gosselink
Functie(s) Administratief medewerker
Publicatiedatum 25-09-2020
Reageer voor 30-10-2020
Ingangsdatum 25-09-2020
Nummer 54946
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Achterhoek B.V.

Wie is Zorggroep Achterhoek?

Zorggroep Achterhoek is een zorginstelling in Oost-Nederland voor jong volwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische of psychosociale problematiek. Ons doel is de zelfredzaamheid vergroten voor mensen in onze maatschappij door mensgerichte en professionele zorg. Deze zorg vergt maatwerk. Wij kijken hierbij naar mogelijkheden en verantwoordelijkheden van mensen. Daarbij betrekken we alle levensdomeinen zoals wonen, leren/werken, dagbesteding en sociale contacten.

Meer over Zorggroep Achterhoek B.V.