Diëtist | 28 uur | Gelderland
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar ruimte en een zelfstandige functie bij een werkgever die onderzoek stimuleert en faciliteert? Atlant heeft ruimte voor een:

Diëtist

Kom jij ons team versterken
De vakgroep bestaat uit vier diëtisten die op zoek zijn naar een nieuwe diëtist. Samen zijn we werkzaam voor en op negen locaties in Beekbergen en Apeldoorn. We zoeken steeds meer de samenwerking op in de extramurale zorg en willen de beste zijn in het bieden van zorg aan de doelgroepen waarin wij gespecialiseerd zijn: mensen met de ziekte van Huntington, syndroom van Korsakov, dementie en gerontopsychiatrie
We zijn een team en organisatie met een hoog ambitieniveau, waar niemand ooit is uitgeleerd. We doen structureel (promotie)onderzoek, onderhouden samenwerkingsverbanden met diverse universiteiten en hogescholen en zijn actief in kenniscentra. 

Wat ga je doen
Onze vakgroep richt zich op bewoners met het syndroom van Korsakov, de ziekte van Huntington, gerontopsychiatrie, psychogeriatrische problematiek, somatische klachten en eerstelijnszorg. 

Functie eisen

Wat neem jij mee
Jij bent diëtist met een open en onbevooroordeelde blik en je bent gewend om zelfstandig te werken. Verder:
• Heb je een afgeronde HBO opleiding tot diëtist en ben je ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici; 
• Heb je bij voorkeur twee jaar werkervaring;
• Heb je passie voor je vak, ben je proactief en denk je buiten de gebaande paden; 
• Ben je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied;
• Heb je kennis over, affiniteit en ervaring met de doelgroepen; 
• Vind je het leuk om samen te werken in een multidisciplinair team; 
• Ben je representatief, zelfstandig, ondernemend en flexibel; 
• Ben je bereid om op verschillende locaties van onze organisatie te werken;
• Beschik je over een verbetermentaliteit;
• Beweeg je gemakkelijk in de organisatie en heb je oog voor diverse belangen;
• Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Een ambitieuze werkomgeving waarin leren, vernieuwen en onderzoek belangrijk is en gefaciliteerd wordt. Wij bieden je professionele autonomie; in overleg met de teams kun jij de invulling van je werk zelf bepalen.
• Een maximum bruto maandsalaris van 3.942,98 (CAO VVT FWG 50) op basis van een 36- urige werkweek en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk dienstverband voor 28 uur per week gedurende een jaar. Er is uitzicht op verlenging van het contract bij gebleken geschiktheid en gelijke omstandigheden;
• Een leuke werkplek waar je aan het werk gaat met uitdagende doelgroepen;
• Een multidisciplinaire dynamische werkomgeving in onze (top) verpleeg- en verzorgingshuizen; 
• Een omgeving waarin leren, vernieuwing en onderzoek steeds meer centraal komen te staan;
• Werktijden in overleg.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie tot uiterlijk 11 augustus via de knop ‘Solliciteren’. De eerste gespreksronde staat gepland op donderdagochtend 18 augustus.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Heb je nog vragen?
Bel of app dan met Vera Jannink (diëtist) op 06 20 94 73 31, aanwezig op maandag (even weken), dinsdag en donderdag.

Type Vacature
Intern nummer 82-22
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Diëtist
Publicatiedatum 01-08-2022
Reageer voor 11-08-2022
Ingangsdatum 01-08-2022
Nummer 112983
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant