Diëtist
Noorderboog

We zoeken een enthousiaste collega in de functie van Diëtist!

Denk jij altijd in mogelijkheden? Houd jij daarnaast van afwisselend werken? Dan ben je van harte welkom om ons team als Diëtist te versterken!

Waar kom je te werken?

Alle behandelaars die in dienst zijn in de verpleeg- en verzorgingshuizen van Noorderboog zijn ondergebracht in het Expertise Centrum Noorderboog (ECN). Vanuit dit expertisecentrum doen de behandelaars onderzoek naar de diagnose van ziektebeelden bij veelal oudere mensen en bieden zij behandeling, begeleiding en zorg. Hiermee leveren we een bijdrage aan de kwaliteit van leven van vaak oudere cliënten. De vakgroep disciplines zijn o.a. werkzaam op de verschillende locaties in Diever, Meppel en Steenwijk, waar revalidatie-, somatische-, psychogeriatrische-, dagbehandelings- en eerstelijns cliënten worden behandeld.

Het team Diëtetiek bestaat momenteel uit twee collega's. 

Wat ga je precies doen?

Goed eten en drinken is belangrijk voor jong en oud. Of cliënten nu aan het revalideren zijn, op gewicht willen blijven, zich fit en vitaal willen (blijven) voelen, op zoek zijn naar structuur in de dag: voeding heeft vele functies. De diëtisten van Noorderboog houden zich bezig met onderwerpen als: gezond ouder worden, ziekte en herstel, veranderingen in eetlust en smaak, kauw- en slikproblemen, immobiliteit, (doorlig)wonden en wondgenezing.

In deze functie geef jij zelfstandig voedings- en dieetadviezen aan cliënten volgens actuele professionele standaarden. Ook geef je voorlichting aan medewerkers over voeding. Op aanvraag kan je gevraagd worden om deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen (MDO's). Tijdens multidisciplinaire spreekuren en overleggen adviseer en coördineer jij. 

Wat vragen we van je?

  • Je bent in het bezit van een hbo–diploma Voeding en Diëtetiek en bent ingeschreven in het Basisregister of Kwaliteitsregister Paramedici;
  • Je hebt affiniteit met en recente werkervaring in de (complexe) ouderenzorg; 
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je beschikt over een expliciete visie m.b.t. diëtetiek in de (complexe) ouderenzorg;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je bent enthousiast, innovatief en doelgericht;
  • Je bent flexibel als het gaat om werkdagen, werktijden en werklocaties;
  • Je hebt een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto.

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar. Bij wederzijdse tevredenheid wordt het contract verlengd. De functie van Diëtist is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 55 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Angela de Jong of Jolien Kuilman-Feunekes, diëtisten, via [email protected]

Tijd voor een kennismaking?

Laat dan je gegevens achter op Diëtist - Zorggroep Noorderboog, vóór 23-05-2022 a.s. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457210
Organisatie Noorderboog
Locatie Alle locaties van Zorggroep Noorderboog
Postcode 7944 AV
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Angela de Jong of Jolien Kuilman-Feunekes, diëtisten, via [email protected]
Functie(s) Diëtist
Publicatiedatum 06-05-2022
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 23-05-2022
Nummer 110688
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog