Diëtist m/v
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Binnen Roessingh, centrum voor Revalidatie zoeken wij per 1 januari 2022 een leuke collega, die ons team bestaande uit 3 collega’s, komt versterken:

Diëtist m/v

Voor 32 tot 36 uur per week

De organisatie

Roessingh, centrum voor revalidatie, is een specialistisch centrum dat revalidatiekundige behandeling en zorg levert. Zowel volwassenen als kinderen met uiteenlopende diagnoses kunnen bij Roessingh zowel klinisch als poliklinisch behandeld worden. Roessingh bestaat uit 3 Sectoren (Neurologie, DOP en Kinderen). Deze sectoren bevatten elk een aantal patiëntenstromen zoals CVA, NAH, NMA, ALS, MS, Dwarslaesie, Orthopedie en longproblemen. Diëtetiek valt organisatorisch onder de sector Neurologie.

De functie

Als diëtist behandel je in een multidisciplinair team revalidanten op individueel niveau. Je verricht diëtetisch onderzoek en behandelt en begeleidt revalidanten met problematiek ten gevolge van hun aandoening.

Wij vragen

Je beschikt over het diploma HBO Voeding en Diëtetiek en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor paramedici. Je bent een allround diëtist en een echt organisatietalent! Je bent leergierig en hebt een heldere visie op de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je houdt van afwisseling in je werk en kan goed schakelen tussen de verschillende patiëntengroepen. Verder heb je ervaring en/of affiniteit met genoemde doelgroepen en met interdisciplinair werken bij voorkeur in een ziekenhuis of revalidatiecentrum. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent enthousiast, kritisch en initiatiefrijk in je werk. In de omgang met patiënten ben je invoelend, tactvol, stimulerend en motiverend en hou je rekening met de mogelijkheden van onze instellingskeuken. Ook participeer je in het voedingsbeleid door het initiëren van en/of meedenken over voedingszorg voor patiënten en personeel binnen het revalidatiecentrum.

Wij bieden

Een uitdagende functie voor 32 tot 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. De functie van diëtist is ingedeeld in salarisschaal FWG 55. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO-ziekenhuizen.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij D. Schröder (diëtist), tel: 053- 4875414.
Functie(s) Diëtist
Publicatiedatum 10-09-2021
Reageer voor 25-09-2021
Nummer 71020
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie