DIËTIST OUDERENZORG
Saxenburgh

Wil jij impact hebben op het leven van onze bewoners en op ons voedingsbeleid? Wij zoeken een DIËTIST met hart voor ouderen en chronisch zieken, die een actieve rol speelt om het voedingsbeleid verder te ontwikkelen.

Wat is jouw rol als diëtist?
Je werk is erg afwisselend en geen dag is hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met het adviseren van een cliënt en/of diens familie. Vervolgens overleg je met een verpleegkundige of verzorgende IG of de dieetdieetbehandeling aanslaat. Op een ander moment spreekt je met onze cateraar over een voedingsassortiment. Je adviseert cliënten en zorgpersoneel op verschillende locaties in Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden en Ommen op zowel somatische als PG-afdelingen. Je denkt mee over hoe voeding en voedingsbeleid zodanig dat het bijdraagt aan persoonsgerichte zorg. Onze cliëntengroepen zijn zeer gevarieerd en je werkt nauw samen met paramedici, artsen en verpleegkundigen. Vanuit preventie en positieve gezondheid is voeding essentieel. Samen met drie collega-diëtisten zorg je voor de verdere ontwikkeling en implementatie van een voedingsvisie en –beleid dat optimaal aansluit op de behoefte van de cliënten.

Wat heeft onze vakgroep diëtetiek nodig?
Je bent een gediplomeerd diëtist, bij voorkeur met ervaring in de ouderenzorg. Omdat je werkt op verschillende locaties is het van belang dat je beschikt over een rijbewijs en een auto. Je staat stevig in je schoenen, bent positief, kritisch en houdt van samenwerken. Als je passie hebt voor ouderen en kansen tot verbetering herkent en durft aan te grijpen, dan zoeken we jou!

De vakgroep diëtetiek
Onze vakgroep diëtetiek binnen Saxenburgh bestaat uit drie enthousiaste diëtisten, die iedere dag trots zijn als een dieetbehandeling zichtbaar bijdraagt aan de positieve gezondheid. Wij zijn blij met de uitbreiding van het team en de aandacht voor voeding. Met jouw bijdrage wordt diëtetiek nog meer zichtbaar op de locaties en tillen we samen het voedingsbeleid naar een hoger plan.  

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland. Ons motto is: Samen werken voor goede zorg!  

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Een contract voor gemiddeld 16 uur per week voor onbepaalde tijd 
  • Salaris is maximaal € 3.818,87 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 50)
    • Er komt nog vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%)
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Rachelle Groenendijk, diëtiste, via (0523) 27 69 93 of r.groenendijk@sxb.nl.

Reageren kan tot uiterlijk vrijdag 8 oktober 2021. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdagmiddag 14 oktober 2021.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.21.081
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Rachelle Groenendijk, diëtiste, via (0523) 27 69 93 of r.groenendijk@sxb.nl
Functie(s) Diëtist
Publicatiedatum 17-09-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 08-10-2021
Nummer 70787
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh