DIËTIST
Saxenburgh

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Revalidatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste

DIËTIST
gemiddeld 16 uur per week (44,44%)
 

Aanstelling vindt plaats voor de duur van een jaar, bij gelijkblijvend functioneren en gelijkbare werkzaamheden is er kans op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

De afdeling Revalidatie en Sportgeneeskunde van Saxenburgh bestaat uit Revalidatie-unit Vechtdal, 2 revalidatieartsen, een sportarts en een team paramedici werkende in de ouderen- en ziekenhuiszorg en op de RevalidatieUnit.

De afdeling bestaat uit de volgende disciplines: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, (medisch) maatschappelijk werk en diëtetiek. Het team paramedici bestaat uit circa 59 medewerkers.

Functie-inhoud:
De werkzaamheden van de afdeling diëtetiek vinden plaats binnen het ziekenhuis, ouderenzorg en geriatrische revalidatie zorg. Je werkzaamheden bestaan uit klinische en poliklinische dieetadviezen, begeleiding, voorlichting, het onderhouden van contacten met verwijzers en andere stake-holders.

Functie eisen

 • Je bent in bezit van een HBO-diploma Voeding en Diëtetiek
 • Aanvullende specialisatie in nierziekten is een pre
 • Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici
 • Recente werkervaring in een algemeen ziekenhuis, ouderenzorginstelling of revalidatiecentrum heeft onze voorkeur
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent bereidt bij te dragen aan de ontwikkeling van de afdeling
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je bent zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en accuratesse (de veelal korte periode van ziekenhuisopname vereist een snelle inschatting van de problematiek)
 • Je bezit rijbewijs B en hebt de beschikking over een auto
 • Je hebt een flexibele opstelling ten aanzien van werkdagen en werklocaties

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende functie in de mooiste zorgorganisatie in onze regio. Je gaat werken met enthousiaste collega's op een kwalitatief sterke afdeling die volop in beweging is.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 50.

Daarnaast kun je bij Saxenburgh reiskostenvergoeding ontvangen via de fiscale uitruilregeling, hebben wij een eindejaarsuitkering en kun je gratis parkeren. Ook kun je bij ons gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals het vitaal vechtdal polis.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur je sollicitatie. Je kunt reageren tot maandag 10 augustus a.s.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdagmiddag 20 augustus a.s.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan met het secretariaat paramedici (0523)  27 65 82.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.20.049
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, diverse locaties
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij het secretariaat paramedici (0523) - 27 65 82.
Functie(s) Diëtist
Opleidingsinstituten HBO
Publicatiedatum 16-07-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 10-08-2020
Nummer 53891
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh