DIËTIST SAXENBURGH MEDISCH CENTRUM
Saxenburgh

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een DIËTIST die wil bijdragen aan de behandeling en begeleiding van onze patiënten binnen het Saxenburgh Medisch Centrum (SMC) in Hardenberg.

Judith werkt als diëtiste binnen het Saxenburgh Medisch Centrum: Het werk als diëtist in het ziekenhuis is afwisselend en dynamisch. Er komen regelmatig acute situaties voor waar je op in moet spelen. Je werkt zelfstandig en zet je maximaal in voor een goede voedingstoestand van een patiënt. Samen met andere behandelaars draag je vanuit jouw deskundigheid bij aan een spoedig herstel.

Hoe ziet het werken er als diëtist uit?
Binnen het Saxenburgh Medisch Centrum werk je op verschillende afdelingen met een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie. Zowel klinisch als poliklinisch werk je samen met medisch specialisten, paramedici, verpleegkundigen en roomservice medewerkers. Daarnaast draag je bij aan het ontwikkelen van het voedingsbeleid in het ziekenhuis. 

Wat heeft onze vakgroep diëtetiek nodig?
Je bent een gediplomeerd diëtist, staat stevig in je schoenen, bent positief, kritisch en flexibel. Ook kan je goed samenwerken maar bent ook zeker in staat om zelfstandig te werken. Als je gaat voor de juiste zorg op de juiste plaats, dan zoeken we jou!

Over de vakgroep diëtetiek
Onze vakgroep diëtetiek binnen Saxenburgh bestaat uit vier enthousiaste diëtisten, die bezig zijn om de afdeling diëtetiek verder te ontwikkelen. Elke diëtist heeft één of meerdere aandachtsgebieden, maar is tegelijkertijd breed inzetbaar binnen Saxenburgh.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Een contract tussen 20 en 24 uur is bespreekbaar
  • Salaris is minimaal € 2.759,- en maximaal € 3.922,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
    • Er komt nog  vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Alwin Egberts, coördinator, via (06) 40 57 86 68.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.096
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Revalidatie
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Alwin Egberts, coördinator, via (06) 40 57 86 68
Functie(s) Diëtist
Publicatiedatum 08-06-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-08-2022
Nummer 111545
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh