Diëtist
Verian

Diëtist in de eerste lijn 


Als diëtist bij Vérian werk je in een zelf organiserend team, waarbij je eigen kwaliteiten tot uitdrukking kunnen komen. Je bent de specialist en coach op het gebied van voeding, dankzij jou leren cliënten nieuwe eetgewoonten aan en je helpt ze om deze ook op termijn vol te houden.

Je werkt met een divers cliënten aanbod van jong tot oud. Zoals begeleiding van cliënten met overgewicht, hypercholesterolemie, diabetes mellitus type 2, darmproblemen, ondergewicht en voedselovergevoeligheid. In deze functie werk je multidisciplinair samen met alle vormen van zorg zoals huisartsen, specialisten, praktijkverpleegkundigen, jeugdgezondheidszorg, andere paramedici, verzorging, verpleging, begeleiding, behandeling en welzijn.

Dit doe jij: 
Je hebt affiniteit met voedingszorg geven en de drijfveer om deze naar een hoger niveau te tillen. Ook geef je voedingsvoorlichting en dieetadvies aan cliënten tijdens spreekuren en huisbezoeken op basis van een verwijzing door een arts. Deze voorlichting en adviezen geef je individueel, maar kan ook in een groepsverband zijn. Je onderhoudt de contacten op jouw locaties, zorgt voor goede PR aldaar. Je gaat werken in een team met 8 andere diëtisten die verschillende aandachtsgebieden hebben. Je hebt een consultfunctie richting onze teams verpleging en verzorging en werkt samen met onze specialistisch verpleegkundigen.

Je gaat werken in de omgeving tussen Apeldoorn en Zwolle. Het is daarom een vereiste dat je over een rijbewijs en eigen vervoer beschikt. 

Dit ben jij:
Je hebt een HBO diploma Voeding en Diëtetiek en staat geregistreerd in het kwaliteit register. Je hebt bij voorkeur (stage)ervaring in de thuiszorg of in de eerste lijn. Je bent ondernemend en hebt oog voor kansen en ontwikkelingen binnen het team/vakgebied. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel inzetbaar op meerdere dagen. 

Heb jij affiniteit met Parkinson en zou je hier meer over willen leren? Dan bieden wij de mogelijkheid tot een Parkinson opleiding.

Dit zijn wij:
Een ambitieuze thuiszorgorganisatie die volop in ontwikkeling is en die dat doet met behulp van alle kennis en expertise die we in huis hebben. Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis, met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

 Dit bieden wij:

  • Werken in een enthousiast team waarin je eigen verantwoordelijkheid sterk tot uiting komt;
  • Meedenken in nieuwe kansen en ontwikkelingen in je vakgebied en deze opzetten en implementeren;
  • Opleidingsfaciliteiten om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie om deze te verlengen of om te zetten voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris volgens cao VVT FWG 50, met een max. van € 4.061,27 per maand bij een volledige werkweek.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, o.a. een eindejaarsuitkering van 8,3% in november en een goede pensioensregeling via PFZW. 

Durf jij de uitdaging aan?
Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem dan contact op met Laura Berends, op 06-21717571 of per e-mail [email protected]. Direct solliciteren kan via het formulier onderaan deze pagina.  

De sluitingsdatum voor deze vacature is 23 juni 2023. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 27 juni 2023.

 

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Gehele werkgebied
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Laura Berends
Functie(s) Diëtist
Publicatiedatum 31-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 23-06-2023
Nummer 55433
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian