Diëtist
Verian

Dit wil jij:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega die niet bang is voor uitdagingen in het werk!

Wij zijn op zoek naar een:  

Diëtist op oproepbasis
HBO

Werken in een zelf organiserend team als diëtist, waarbij je eigen kwaliteiten tot uitdrukking kunnen komen. De specialist en coach op voeding zijn om cliënten nieuwe eetgewoonten aan te leren en deze ook op termijn vol te houden.

Allround werken als diëtist, waarbij sprake is van een zeer divers cliënten aanbod van jong tot oud. Zoals begeleiding van cliënten met overgewicht, hypercholesterolemie, diabetes mellitus type 2, darmproblemen, ondergewicht en voedselovergevoeligheid.

Multidisciplinair samenwerken met alle vormen van zorg zoals huisartsen, specialisten, praktijkverpleegkundigen, jeugdgezondheidszorg, andere paramedici, verzorging, verpleging, begeleiding, behandeling en welzijn.

De zorg binnen onze organisatie op het gebied van Voedingsvoorlichting en Dieetadvies naar een hoger plan tillen, door te fungeren als adviseur voor onze teams op dit gebied en het organiseren van scholingen. Meedenken in het vertalen van ontwikkelingen in beleid.

Dit doe jij: 
Je hebt affiniteit met voedingszorg geven aan ouderen en de drijfveer om deze naar een hoger niveau te tillen. Ook geef je voedingsvoorlichting en dieetadvies aan cliënten tijdens spreekuren en huisbezoeken op basis van een verwijzing door een arts. Deze voorlichting en adviezen geef je individueel, maar kan ook in een groepsverband zijn. Je onderhoudt de contacten op jouw locaties, zorgt voor goede PR aldaar. Je gaat werken in een team met 8 andere diëtisten die verschillende aandachtsgebieden hebben. Je hebt een consultfunctie richting onze teams verpleging en verzorging en werkt samen met onze specialistisch verpleegkundigen.

Dit ben jij:
Je hebt een HBO diploma Voeding en Diëtetiek en staat geregistreerd in het kwaliteit register. Je hebt bij voorkeur (stage)ervaring in de thuiszorg of in de eerste lijn. Je bent een ondernemer en hebt oog voor kansen en ontwikkelingen binnen het team/vakgebied. Je kan een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe (PR) materialen. Je bent spontaan,  empathisch,  klantgericht, zelfstandig, pro actief en hebt een probleemoplossend vermogen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel inzetbaar op meerdere dagen. Je bent woonachtig binnen een straal van 50 km van het werkgebied van de diëtisten van Vérian. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en hebt de beschikking over een auto.

Dit zijn wij:
Een ambitieuze thuiszorgorganisatie die volop in ontwikkeling is en die dat doet met behulp van alle kennis en expertise die we in huis hebben. Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis, met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

 Dit bieden wij:

  • Werken in een enthousiast team waarin je eigen verantwoordelijkheid sterk tot uiting komt;
  • Meedenken in nieuwe kansen en ontwikkelingen in je vakgebied en deze opzetten en implementeren;
  • Opleidingsfaciliteiten/budget om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Een oproepcontract voor de duur van 1 jaar met de intentie om deze te verlengen of om te zetten voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris volgens cao VVT FWG 50, met een max. van € 3.942,98 per maand bij een volledige werkweek.

Durf jij de uitdaging aan?
Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem dan contact op met Clarinda Telnekes, op 06-53751285 of per e-mail [email protected]. Direct solliciteren kan via het formulier onderaan deze pagina.  

 

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Gehele werkgebied
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Diëtist
Publicatiedatum 04-07-2022
Reageer voor 30-11-2022
Ingangsdatum 04-07-2022
Nummer 55433
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian