Diëtist
ZGT

Functieomschrijving

Diëtisten zijn deskundigen op het gebied van voeding en diëten. In ZGT is er een team van diëtisten met een scala aan specialismen en aandachtsgebieden. Als diëtist ben je werkzaam voor de poliklinische en klinische patiënten binnen het ziekenhuis. Je houdt je bezig met voeding gerelateerde klachten en ziekten. Als diëtist draag je bij aan zorgverlening binnen het primaire zorgproces. Je verricht diëtistisch onderzoek en stelt de diëtistische behandeling op en voert deze uit. Je begeleidt en motiveert de patiënt gedurende de behandeling en geeft daarbij voorlichting. Je geeft instructies in het kader van dieetbehandeling aan betrokken professionals en neemt deel aan multidisciplinaire behandelteams. Je draagt bij aan de ontwikkeling en profilering van jouw vak en jouw afdeling, binnen een organisatie die continue in beweging is.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek. Daarnaast heb je ruime ervaring als diëtist. Werkervaring in een ziekenhuisorganisatie is een pré. Je bent een enthousiaste, empathische diëtist. Je bent collegiaal en kunt zowel zelfstandig als in teamverband samenwerken. Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en bent sociaalvaardig. Flexibel, innovatief en ondernemend zijn een vereiste in deze dynamische omgeving.

Inschaling

Je salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.453,- (50-0) en maximaal € 3.664,- (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Minder werken is mogelijk, met de ondergrens van 24 uur (66,67%) per week.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 10 december 2020.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Christine van der Perk, telefoon 088 708 4014
Functie(s) Diëtist
Publicatiedatum 10-11-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-12-2020
Nummer 55904

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT