DIËTIST OUDERENZORG
Saxenburgh

Wij zoeken een DIËTIST die wil bijdragen aan het welzijn van ouderen en chronisch zieken door voedingsadvies op maat te maken en de cliënt en zijn/ haar omgeving te ondersteunen bij de uitvoer hiervan.

Hoe ziet het werken er als diëtist uit?
Je werk is afwisselend en geen dag is hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met het adviseren van een cliënt en/of diens familie. Vervolgens overleg je met een verpleegkundige of verzorgende IG of de dieetbehandeling aanslaat.

Je adviseert cliënten en zorgpersoneel op verschillende locaties in Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden en Ommen op zowel somatische als PG-afdelingen. Je denkt mee over hoe voeding en voedingsbeleid zodanig dat het bijdraagt aan persoonsgerichte zorg. Onze cliëntengroepen zijn gevarieerd en je werkt nauw samen met paramedici, artsen en verpleegkundigen. Vanuit preventie en positieve gezondheid is voeding essentieel.

Wat heeft onze vakgroep diëtetik nodig?
Je bent een gediplomeerd diëtist, bij voorkeur met ervaring in de ouderenzorg. Omdat je werkt op verschillende locaties is het van belang dat je beschikt over een rijbewijs en een auto. Je staat stevig in je schoenen, bent positief, kritisch en houdt van samenwerken. Als je passie hebt voor ouderen en hun omgeving, dan zoeken we jou!

Over de vakgroep diëtetiek
Onze vakgroep diëtetiek binnen Saxenburgh bestaat uit vier enthousiaste diëtisten, die iedere dag trots zijn als een dieetbehandeling zichtbaar bijdraagt aan de positieve gezondheid.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Een contract voor gemiddeld bij aanvang 20 uur per week en vanaf november 2022 ophoging mogelijk naar 28 uur per week tot 1 januari 2023. Vanaf 1 januari 2023 worden de uren afgebouwd tot 16 uur per week en eindigt het zwangerschap vervang op 9 februari 2023
  • Salaris is minimaal € 2.863,68 en maximaal € 3.942,98 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 50)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Elsina ten Cate (teammanager), via (06) 31 66 45 71.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.056
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Elsina ten Cate via (06) 31 66 45 71
Functie(s) Diëtist
Publicatiedatum 02-08-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-10-2022
Nummer 109735
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh