Diverse functies regio Lochem/Laren
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé zorgtopper heb je een momentje?

 Marga Klompé is opzoek naar verschillende nieuwe medewerkers voor diverse functies voor onze locaties De Hoge Weide in Lochem, ’t Talma in Laren en voor de regio Lochem/Laren thuiszorg.

Kom ons team versterken en ervaar hoe leuk het werken bij Marga Klompé is!

Over jou

Wil jij eerst meer weten of de sfeer proeven op onze locatie? Op woensdag 23 maart en vrijdag 1 april ben je van harte welkom tijdens het inloopmoment van 14.00 - 17:00 u bij De Hoge Weide in Lochem! Tijdens deze open inloop vertellen we je graag meer over het werken op onze locaties en in de thuiszorg en kun je vrijblijvend in gesprek over jouw wensen. Wie weet ben jij zo enthousiast geworden en wordt jij onze nieuwe collega!

 

Wij hebben mogelijkheden in onderstaande functies, zowel binnen onze locaties als de thuiszorg:

  • Verpleegkundige (MBO niveau 4)
  • Verzorgende (IG) (MBO niveau 3)
  • Helpende (+) (MBO niveau 2+)
  • Huishoudelijk hulp thuiszorg

Functie eisen

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

 

Graag nemen we je kort mee in een aantal afdelingen van onze locaties, waarin we informatie willen geven over het werken op de deze afdeling:

(De Hoge Weide) Ampsen: Voor de beschermde woongroepen voor mensen met dementie zoeken wij een collega.  Je komt terecht in een team waarin je de sfeer het beste kunt beschrijven als gezellig, gemotiveerd en betrokken. In het team werk je samen met gastvrouwen, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Doordat wij werken met verschillende diversiteit en kwaliteit binnen een klein team voelt iedereen zich veilig en zijn wij erg collegiaal.

 

(De Hoge Weide)  Enk: Voor onze afdeling binnen het woonzorgcentrum zoeken we nog een collega. Ons team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgende , helpende en gastvrouwen. We hebben 21 kamers op onze afdeling en alle cliënten hebben een eigen woonslaapkamer met keuken en badkamer. Achter elke deur een ander huis, we komen dus steeds bij iemand thuis. We vinden respect en belevingsgericht werken erg belangrijk, cliënten hebben zelf de regie in handen. Ons team is erg betrokken en gemotiveerd, de cliënt staat centraal.

 

(De Hoge Weide)  Langen: Voor afdeling Langen zoeken wij een collega die op een somatische afdeling wil werken. De afdeling werkt met 2 teams. Er zijn ELV- kamers, kort durende zorg en langdurige zorg.

Wij werken naar de wensen van de bewoners en zijn belevingsgericht. Een zeer bruisend team met veel ervaring.

 

(Laren) ‘‘t Talma: Midden in het centrum van Laren staat ’t Talma. Vanuit deze kleine locatie verzorgen wij 24 bewoners en werken wij elke dag aan de kwaliteit van leven van onze bewoners. Ten eerste door de behoefte van onze bewoners in de praktijk te brengen door persoonlijke, belevingsgerichte zorg. Wij kennen onze bewoners écht.

 

Thuiszorg: Kom je graag bij cliënten thuis en lever je graag zorg op maat, dan is de thuiszorg een geweldig uitdagende baan. Door thuis zorg te verlenen, kunnen cliënten langer in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Om hier een steentje aan bij te dragen, geeft een heel voldaan gevoel.

Inschaling

Wij zetten ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • contracturen op basis van je wensen;
  • Je wordt ingeschaald naar functie en ervaring comfort de CAO VVT;
  • doorgroeimogelijkheden;0
  • 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen met eindejaarsuitekering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

 

Heb je vragen?

Of ben jij geïnteresseerd in de vacature en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Jarne Heuvelink via 06 82 70 95 04 of met recruitment via [email protected] .

Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Type Vacature
Intern nummer 269
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-03-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 23-03-2022
Nummer 109339