Docent techniek Parttime
Pluryn

Gezocht

Een inspirerende, vindingrijke en doelgerichte docent/instructeur algemene techniek die onderwijs samen wil geven en hart heeft voor kinderen met speciale behoeften (0,6 wtf).

Waar doe jij het voor?

Wil jij een baan waarin je stevig in je schoenen moet staan en je lesgeeft aan jongeren met specifieke onderwijs-, opvoedings- en opgroeibehoeften? Waarbij je de leerlingen stimuleert om in zichzelf en hun capaciteiten te geloven? Dan ben jij de docent techniek die wij zoeken!

Wat mag je doen?

Als docent algemene techniek verzorg je zelfstandig lessen gericht op het ontwikkelen van algemene technische vaardigheden van de leerlingen. De techniekles is onderdeel van het totale onderwijsprogramma. Tijdens de techniekles oriënteren de leerlingen zich op verschillende gebieden binnen de vakrichting techniek. De vakrichting techniek wordt breed aangeboden, passend bij de vaardigheden en belevingswereld van de leerlingen. Deze functie is vacant voor locatie Apeldoorn. Locatie Apeldoorn kenmerkt zich door kleinschaligheid, korte lijnen en een praktijkgericht aanbod. Het niveau en de lesstof is aangepast aan de individuele leerling en gericht op uitstroom naar arbeid of arbeid met ondersteuning. Er wordt op school gewerkt met een programma waarbij theorie en praktijk de basis vormen van het lesprogramma.

Wat breng je mee?

 • Relevante opleiding hbo, met lesbevoegdheid.
 • Je hebt actuele kennis van en ervaring met de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek binnen het praktijkgericht onderwijs en bent didactisch- en pedagogisch vaardig.
 • Je hebt brede interesse in het vakgebied techniek, bent bekend met de beroepssectoren en hebt bij voorkeur meerdere jaren ervaring in de beroepspraktijk.
 • Je bent een professional op het gebied van het begeleiden van leerlingen met een speciale begeleidingsbehoefte in praktijksituaties. Je bent creatief, hebt een dienstverlenende instelling en een groot probleemoplossend vermogen.
 • Je kunt zowel in een team als zelfstandig functioneren. 
 • Je gebruikt reflectie, feedback en positieve coaching om de leerlingen te motiveren en stimuleren.
 • Je bent flexibel en kunt adequaat inspelen op onverwachte situaties.
 • Je bent stressbestendig, kunt relativeren en je staat stevig in je schoenen.
 • Je bent in staat om grenzen te stellen en de benodigde structuur en kaders neer te zetten. Binnen deze kaders zullen de leerlingen de veiligheid, ruimte en uitdaging ervaren om ervaringsgericht te leren en werken.

 

Doelgroep en locatie

De Bolster (www.debolster.nl) is een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs aan jongeren met een licht verstandelijke beperking (12-20 jaar) en complexe problematiek. De Bolster heeft drie locaties in Voorst en één locatie in Apeldoorn. Deze functie is vacant voor de locatie Apeldoorn, inzet op andere locaties gaat in overleg. De school maakt deel uit SWV2505 Apeldoorn, In SWV2505 werken 12 scholen samen.

Arbeidsvoorwaarden

 • en aanstelling van 0,6 wtf per week t/m 31 juli 2022. Je collega’s ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.
 • Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. Je werkt volgens de cao PO.
 • Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.
 • De functie is ingeschaald binnen de cao PO in schaal L10/L11 OP, afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn vormgegeven binnen een flexibel meerkeuzesysteem met een pensioenregeling conform cao.

Meer weten?

 • Heb je nog vragen? Steven Jans, directeur, beantwoordt ze graag. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06- 21390342.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! 
Ben jij de collega die we zoeken? We ontvangen je motivatiebrief en cv graag via onderstaande sollicitatiebutton. 

Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie De Beele
Postcode 7383BH
Stad Voorst
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 23-12-2021
Nummer 74040
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn