Doktersassistent, 24-38 uur per week, Huisartsen Windmolenbroek
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Vacature Doktersassistent Huisartsenpraktijk Windmolenbroek.

Voor huisartsenpraktijk Windmolenbroek in Almelo zijn we op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente ter vervanging van ziekte- en zwangerschapsverlof, voor 24-38 uur per week.

Wij gaan er van uit dat onze assistentes flexibel inzetbaar zijn en bereid zijn bij ziekte en vakantie voor elkaar waar te nemen.
Wij zijn een NHG-geaccrediteerde praktijk in Almelo. De praktijk heeft de zorg voor ongeveer 10000 patiënten. Ons team telt 5 huisartsen, 1 praktijkmanager, 5 praktijkondersteuners somatiek, 2 praktijkondersteuner ggz en 7 doktersassistentes, allen met een enthousiaste, flexibele en klantgerichte werkhouding.
Wij zijn goed geautomatiseerd en werken met Medicom.

Functie eisen

Gediplomeerde doktersassistente.
 Een flexibele, betrokken, collegiale, patiëntvriendelijke en communicatief vaardige collega.
 Adequaat en stressbestendig.
 Iemand die zelfstandig kan werken maar ook in teamverband.
 Ervaring met Medicom is een pré.
 Ervaring met triage is een pré.

Inschaling

Aanstelling is in eerste instantie voor de duur van de ziekte- en zwangerschapsverlof met eventueel uitzicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd. Salaris is conform CAO Huisartsenzorg en inschaling is afhankelijk van ervaring en competenties.

Bijzonderheden

Beschikbaar per medio juni 2019.

Interesse of vragen? Lijkt het je leuk om in een gezellige, goed georganiseerde huisartsenpraktijk binnen een HOED te komen werken, stuur dan je sollicitatiebrief, voorzien van CV met foto aan: J. Tuken, praktijkmanager huisartsenpraktijk Windmolenbroek Email: j.tuken@ezorg.nl

Graag reageren voor 01 mei 2019.

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsen Windmolenbroek
Postcode 7609 PT
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 04-04-2019
Reageer voor 01-05-2019
Ingangsdatum 04-04-2019
Nummer 44924
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo