Doktersassistent 24 - 40 uur
Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)

Functieomschrijving

Het is maandagochtend, de telefoon gaat continu. De ene patiënt is gestoken door een wesp, de ander heeft pijn op de borst. Wat de klacht ook is, als doktersassistent weet jij hoe de patiënt het beste geholpen kan worden. Moet de patiënt gezien worden, kun je het telefonisch af of moet er een ambulance naar toe, jij bepaalt op dat moment wat er moet gebeuren, al dan niet in overleg met een collega. Ook in het assistentenspreekuur voel jij je thuis, je neemt bloeddruk op, doet uitstrijkjes, verwijdert spiraaltjes, spuit oren uit en voert nog veel meer medisch-technische handelingen uit. Je vindt het fijn om veel verantwoordelijkheid te krijgen, contact met patiënten te hebben en om samen te werken met je collega's. 

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten aan de telefoon. Er is elke dag een assistentenspreekuur, waarin je rouleert met je collega’s. Je belangrijkste taken:

  • telefonische triage en advies
  • spreekuurplanning
  • assistenten spreekuur

Medisch Centrum Keizershoed bestaat uit twee huisartspraktijken: L. Komrij en S.M. Jeursen. We zijn gevestigd in het Jozef Gezondheidscentrum, een voormalig ziekenhuis in de wijk Keizerslanden in Deventer.
Ons team bestaat uit 8 doktersassistenten, 2 praktijkhoudende huisartsen, 3 jonge waarnemende huisartsen, een huisarts in opleiding, 2 POH’s Somatiek, 2 POH’s GGZ en een praktijkmanager.
Door vertrek van een collega zijn we dringend op zoek naar (een) gediplomeerde doktersassistent(en) om ons team weer aan te vullen, zodat wij de patiënten in de praktijk zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Ben jij op zoek naar een baan als doktersassistente in een gezellige praktijk waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en er dagelijks een assistentenspreekuur is? Waar de cultuur informeel is, de werksfeer goed en er ruimte is voor nieuwe ideeën en eigen initiatief? Kom dan deel uitmaken van ons team. Je kunt fulltime bij ons aan de slag, maar minder uren is ook mogelijk.

We bieden je een in eerste instantie een jaarcontract aan, met salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg en passend bij je werkervaring, met de mogelijkheid dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wil je meer weten? Bel dan met de praktijkmanager Margriet Rijnberg, 06-51791264 of stuur een mailtje naar [email protected]
Wil je meteen bij ons solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv naar [email protected]

Functie eisen

Diploma doktersassistent, MBO 4

Inschaling

Volgens de CAO Huisartsenzorg

schaal 4 of 5, afhankelijk van je werkervaring

Type Vacature
Organisatie Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)
Locatie Medisch centrum Keizershoed (Jeursen)
Postcode 7415 EP
Stad Deventer
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 40
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Margriet Rijnberg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 24-08-2022
Reageer voor 26-10-2022
Ingangsdatum 01-11-2022
Nummer 113452
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)

De huisartsen in de regio Deventer werken samen in de Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO). Ons doel: zorgen dat uw huisarts zorg kan leveren, zoals huisartsenzorg bedoeld is: dichtbij, persoonlijk en van goede kwaliteit. Om dit te realiseren voeren we regionale kwaliteitsprojecten uit om de zorg gericht te verbeteren. Buiten kantooruren organiseren we de huisartsenzorg in de Spoedpost Huisartsenzorg. De dagpraktijken ondersteunen we bij de ketenzorg voor chronisch zieken. Ook verzorgen we nascholing voor huisartsen en hun medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van professionele zorg door vertrouwde zorgverleners.

Meer over Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)