Doktersassistent (2x) m/v gezocht
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Wij hebben plek voor twee collega’s in ons team van enthousiaste doktersassistenten. Twee van onze collega’s zijn in blijde verwachting, dus zoeken we een goede vervanging van hen voor een aantal maanden. Ben jij een gediplomeerde doktersassistente die snel integreert in een praktijk, passie voor het vak heeft en de patiënt te allen tijde vooropstelt en voel jij je snel thuis in een huisartsenpraktijk met veel collega’s en een grote patiëntenpopulatie, dan ben jij degene die we zoeken! Wacht niet te lang, maar stuur dan snel je motivatiebrief met curriculum vitae. We horen graag van je wat je ons te bieden hebt.

Op onze website www.huisartsenmaatschapmcn.nl kun je alvast een idee krijgen van wie wij zijn en waar we voor taan.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het eerste dienstverband kan ingaan op 1 jan 2023, voor 24uur/week. Het betreft een tijdelijk dienstverband gedurende een zwangerschapsverlof van vier maanden.
  • Het tweede dienstverband kan ingaan op 1 feb 2023 voor 36uur/week

Functie eisen

Functie

Als doktersassistente in onze praktijk ben je niet alleen ter ondersteuning van de dokters. Je bent de spil in onze organisatie waarin huisartsen samenwerken met verschillende praktijkondersteuners. Bovendien hebben de assistentes verschillende zelfstandige taken en verantwoordelijkheden en is er daardoor veel afwisseling in de diverse taken. Genoeg mogelijkheden om je talenten in de praktijk te brengen.

Inschaling

  • Het salaris is conform de CAO-Huisartsenzorg.

Bijzonderheden

Huisartsenmaatschap MCN

Wij leveren de zorg aan ruim 11.500 patiënten. Wij werken in een medisch centrum waarin we goed overleg hebben met onder andere de medewerkers van een apotheek, fysiotherapeuten en andere huisartsenpraktijken. Wij vinden dat de juiste zorg op de juiste plek gegeven moet worden. Dus wat dicht bij huis kan, dat willen we ook dicht bij huis bieden voor onze patiënten. Daarom hebben we een team van assistenten en praktijkondersteuners  nodig die de huisartsen ondersteunen bij het leveren van deze zorg. Alleen als team kunnen we dit goed doen. Als doktersassistente in het MCN heb je een uitgebreid takenpakket, wat zorgt voor uitdaging en afwisseling en je werkt elke dag met leuke collega’s samen. We vinden het belangrijk om gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden tot onderzoek en behandeling in de eerste lijn, dus we regelmatig proberen we  nieuwe dingen uit. Daarnaast zijn wij een opleidingspraktijk voor assistentes, praktijkondersteuners en huisartsen. Kortom een leuke en dynamische werkplek.

Kun je niet wachten om je talenten bij ons in te zetten, wacht dan niet, maar stuur je motivatiebrief en curriculum vitae zo snel mogelijk naar ons toe. Wij zouden het erg leuk vinden je te ontmoeten en later met elkaar in gesprek te kunnen gaan.

Sluitingsdatum 1 oktober 2022

Sollicitaties kun je richten aan:

Annalies Venema, praktijkmanager

Huisartsenmaatschap MCN

Nijkerkendijk 38-01

7442 LS Nijverdal

[email protected]

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsenmaatschap MCN (Medisch Centrum Nijverdal)
Postcode 7442 LS
Stad Nijverdal
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 08-09-2022
Reageer voor 01-10-2022
Ingangsdatum 01-01-2023
Nummer 113813
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo