Doktersassistent Gezondheidsdienst
Trajectum

Functieomschrijving

Ben jij als doktersassistente hét portaal naar de medische zorg binnen onze Gezondheidsdienst waar wij naar op zoek zijn?

Wat ga je doen?
Als doktersassistent vervul je een sleutelfunctie binnen het team van de Gezondheidsdienst. Zo ben je het eerste aanspreekpunt in het proces als cliënten (somatische) zorg nodig hebben en voer je daarnaast administratieve, secretariële en receptiewerkzaamheden uit. Je inventariseert en classificeert de binnengekomen vragen volgens triage en vastgestelde protocollen en beoordeelt de urgentie van de klachten. Indien nodig zet je bijpassende vervolgacties uit. Je geeft zelfstandig (gezondheids)adviezen of in overleg met de verpleegkundige of arts. Vervolgens zorg je voor een juiste registratie van de triage in het medisch dossier van de cliënt. Het is jouw verantwoordelijkheid om (digitale) medische dossiers aan te leggen, te onderhouden en te archiveren. Daarnaast verricht je onder de verantwoordelijkheid van een arts diverse voorbehouden en risicovolle handelingen zoals bijvoorbeeld oren uitspuiten en assisteer je bij medische verrichtingen zoals het voorbereiden van recepten.

Je werkt aan een front office waar je cliënten, medewerkers en bezoekers, ontvangt en te woord staat. Je maakt (vervolg)afspraken voor cliënten bij eerste- en tweedelijns voorzieningen en zorgt voor het inplannen van spreekuren van (para)medische zorgverleners van de Gezondheidsdienst. Ook het agenderen van verpleegkundige bezoeken aan afdelingen en het plannen en voorbereiden van medische overleggen hoort bij jouw takenpakket.

Kortom: als je stevig in je schoen staat, van organiseren en triageren houdt en affiniteit met onze doelgroep hebt, is dit jouw functie!

Waar kom je te werken?
Jij komt te werken binnen onze afdeling Gezondheidsdienst op onze locaties Groot Hungerink in Eefde en Berkelland in Rekken. De Gezondheidsdienst is bezig met een doorontwikkeling van de afdeling, waarbij de rol van de doktersassistent nadrukkelijker gepositioneerd gaat worden. Jouw visie op en ervaring hiermee is welkom. Binnen de Gezondheidsdienst werken ongeveer 20 collega’s. Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag.

Functie eisen

Wat breng je mee?

Jij bent een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Je bent communicatief sterk, kunt goed plannen en bent administratief sterk. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en hebt kennis en ervaring met diverse kantoor software pakketten en het digitaal medisch dossier. Je kunt zelfstandig werken, maar weet ook je collega’s waar nodig te vinden. Heb/ben je daarnaast:

 • Een afgeronde beroepsopleiding MBO 4, doktersassistente of vergelijkbaar;
 • Kennis van en ervaring met medische terminologie, triage methoden en richtlijnen;
 • Een diploma medisch secretaresse is een pre (of de bereidheid deze te behalen);
 • Tact, luistervaardigheid en een klantgerichte houding;
 • Nauwkeurig, ordelijk en je kunt systematisch werken;
 • Volhardend, geduldig en een echte doorzetter.

Dan ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn! 

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?

Naast een sleutelrol binnen een organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in ontwikkeling is bieden we je een werkplek aan die geen dag hetzelfde is. Ideaal als je van afwisseling houdt! Uiteraard bieden we daarnaast  goede voorwaarden:

 • Een goed salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg afhankelijk van opleiding en ervaring in FWG 40;
 • Een contract voor 12 maanden, met de intentie om te verlengen;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Een fietsplan;
 • Bedrijfsfitness.

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Wil je meer weten over deze vacature? Marjanne Manenschijn en Iris Ruessink Verpleegkundigen van de Gezondheidsdienst in regio Oost kan je alles vertellen over de vacature. Je kunt haar bereiken op: 088-9295411

Liever direct solliciteren? Klik op de button ‘direct solliciteren.’

Deze vacature staat open tot zondag 26 september. De gesprekken zullen plaats vinden op vrijdag 1 oktober. Onderdeel van de procedure is een dagdeel meelopen en dit zal plaats vinden in week 40. 

Onderdeel van de procedure is de aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locaties in Rekken en Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marjanne Manenschijn en Iris Ruessink, 088-9295411
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 07-09-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 26-09-2021
Nummer 70901

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum