Doktersassistent Huisartsenpost Lelystad
Medrie

Ben jij gediplomeerd dokterassistent en heb je ambitie om je te specialiseren in de spoedzorg? Kom ons team versterken!

Doktersassistent
20 uur per week in de avonduren, weekenden en op feestdagen.

Huisartsenpost Lelystad is gevestigd in het Sint Jansdal Ziekenhuis te Lelystad en is samen met de Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de dienstdoende huisarts en de aansturing van de dagelijkse organisatie van de huisartsenpost. Dit doe je aan de hand van opgestelde werkplannen en/of protocollen om de patiënt zo spoedig mogelijk te voorzien van de benodigde (medische) zorg. Samen met je collega’s zorg je voor de invulling van diensten in de avond- nacht- en weekenduren. Je werkt in de diensten samen met een collega doktersassistent. 

Na een opleidingstraject tot fysiek triagist verzorg je ook de fysieke triage bij acute zorgvragen van onbekende patiënten: het bepalen van urgentie, het vaststellen, plannen en inzetten van de vereiste vervolgbehandeling, het geven van zelfzorgadviezen en van voorlichting. 

Wat ga jij doen?
·         Verzorgt de intake van patiënten.
·         Bewaken van afspraken in  diverse agenda’s.
·         Verzorgen van medische assistentie.
·         Beheren van de patiëntenadministratie en vraagbaak voor de huisartsen over praktische zaken.

Wat heb jij in huis?

Wat heb jij in huis?
·         Een afgeronde opleiding doktersassistent
·         Enkele jaren werkervaring in de huisartsenzorg.
·         Ambitie om door te groeien tot fysiek triagist op de huisartsenpost.
·         Inzicht in werkprocessen, verantwoordelijkheden en bevoegdheden.
·         Kennis van werkwijzen en protocollen (o.a. NHG-richtlijnen) en  geautomatiseerde toepassingen.
·         Vaardigheden en persoonskenmerken: kunnen luisteren, initiatief- en vindingrijk, servicegericht, hulpvaardig, tactisch, invoelingsvermogen, integer en betrouwbaar.

Wij bieden

Een leuke en afwisselende baan voor een doktersassistent die aan de slag wil in de spoedzorg met doorgroeimogelijkheden tot fysiek triagist, inclusief opleiding. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Huisartsenzorg.  De functie is ingedeeld in functieschaal 4, exclusief een aantrekkelijke avond, nacht en weekend-toeslag op basis van een 38-urige werkweek.     

Bijzonderheden

Maak kennis met het team
Huisartsenpost Lelystad is gevestigd in het Sint Jansdal Ziekenhuis te Lelystad en is samen met de spoedpost van het Sint Jansdal verantwoordelijk voor de spoedzorg in Lelystad. Er zijn 40 huisartsen aangesloten bij Huisartsenpost LelystadDe huisartsen worden in de ANW zorg ondersteund door doktersassistenten/triagisten die in dienst zijn bij Medrie. Daarnaast zijn de huisartsen verantwoordelijk voor de chronische zorg en ouderenzorg ten behoeve van 180.000 inwoners.

Het regioteam Flevoland bestaat uit een regiomanager, regiohuisartsen, locatiemanager, programmamanagers, praktijkconsulenten/praktijkmanagers en secretaresses.

Vragen en reageren
Word jij onze nieuwe collega? We ontvangen graag je motivatiebrief en CV! Reageren kan tot 1 oktober via de knop ‘solliciteren’.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met met Annemieke Doornbos, Locatiemanager Huisartsenpost, telefoonnummer 06-12 95 93 91. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.medrie.nl.

Voor deze functie werven wij gelijktijdig intern en extern.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.
Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.medrie.nl.
Voor deze functie werven wij gelijktijdig intern en extern.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie Regio Flevoland
Postcode 8233AA
Stad Lelystad
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Huisartsenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 03-09-2020
Reageer voor 01-10-2020
Ingangsdatum 03-09-2020
Nummer 54193

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie