Doktersassistent Huisartsenpost (oproep)
Medrie

Wat ga jij doen?

Wil jij naast je huidige werkzaamheden als doktersassistent onze huisartsen ondersteunen in de avonden en weekenden? Voor de Dienstenstructuur Dronten zijn wij op zoek naar een ervaren:

Doktersassistent
Oproepbasis

Wat ga jij doen?
Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de dienstdoende huisarts en de aansturing van de dagelijkse organisatie van de huisartsenpost. Dit doe je aan de hand van opgestelde werkplannen en/of protocollen om de patiënt zo spoedig mogelijk te voorzien van de benodigde (medische) zorg.

  • Je verzorgt de intake van patiënten.
  • Je bewaakt de afspraken in de verschillende agenda’s.
  • Je verzorgt medische assistentie.
  • Je beheert de patiëntenadministratie en bent vraagbaak voor de huisartsen over praktische zaken.

Wat heb jij in huis?

  • Een afgeronde opleiding doktersassistent of verpleegkundige niveau 4/verpleegkundige-A.
  • Enkele jaren werkervaring in de huisartsenzorg of vergelijkbaar.
  • Inzicht in werkprocessen, verantwoordelijkheden en bevoegdheden.
  • Kennis van werkwijzen en protocollen (o.a. NHG-richtlijnen) en geautomatiseerde toepassingen.
  • Vaardigheden en persoonskenmerken: servicegerichtheid, tact, kunnen luisteren, invoelingsvermogen, hulpvaardig, initiatief- en vindingrijk, integer en betrouwbaar.

Maak kennis met het team
Binnen de Dienstenstructuur Dronten (DSD)  werkt een team van zeven enthousiaste en betrokken doktersassistenten die werkzaam zijn binnen vijf verschillende gezondheidscentra. Iedere doktersassistent werkt alleen en zelfstandig in het gezondheidscentrum van de dienstdoende huisarts. In totaal zijn er 18 huisartsen aangesloten bij de DSD.

Over Medrie
Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het herstructureren van werkprocessen en het implementeren van een nieuw besturingsmodel; om onze huisartsen optimaal te kunnen faciliteren en ondersteunen.

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?
Wij bieden een leuke en afwisselende baan voor een doktersassistent die aan de slag wil binnen de spoedzorg. Kwaliteit en scholing staan bij ons centraal.  Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een periode één jaar, waarna verlenging behoort tot de mogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Huisartsenzorg en op basis van een 38-urige werkweek. De functie is ingedeeld in functieschaal 4 of 5 afhankelijke van opleiding en ervaring (max. € 2.823,- / € 3.067 bruto per maand exclusief ANW-toeslag).

Vragen en reageren
Meer informatie over de organisatie kun je vinden op onze website: www.medrie.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Mireille Budding, locatiemanager, telefoon 06–41116744.

Ben je enthousiast? Reageer dan snel via onze website! Wij zien jouw reactie met enthousiasme tegemoet.

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie Regio Flevoland
Postcode 8233AA
Stad Lelystad
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 07-10-2019
Reageer voor 01-12-2019
Ingangsdatum 07-10-2019
Nummer 48725
Doorsturen Bekijk PDF

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie