Doktersassistent
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Huisartsenpraktijk de Schelfhoed is op zoek naar een gediplomeerd doktersassistent voor 24-36 uur per week ter vervanging van zwangerschapsverlof met de mogelijkheid tot verlenging van uren.

Ben jij die spontane, collegiale, stressbestendig en betrokken assistente waar wij naar op zoek zijn? Ben jij wel een keer toe aan een nieuwe en leuke werkplek of een nieuwe uitdaging. Zoek dan niet verder, maar reageer op deze vacature!  

Wat wij te bieden hebben:  Een leuke, afwisselende baan in een dynamische praktijk waarbij alle facetten van het vak doktersassistente aan bod komen. Zoals onder andere telefoon- en baliewerk, administratieve handelingen en een assistente spreekuur. Je werkt samen met 5 huisartsen, meerdere assistentes, praktijkondersteuners en een praktijkmanager. Ons team verleent huisartsenzorg aan ca. 8000 patiënten in de wijk De Schelfhorst in Almelo.

Functie eisen

Gediplomeerd doktersassistent

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden:

  • Arbeidsvoorwaarden en Salariëring conform cao Huisartsenzorg.

Bijzonderheden

Lijkt het je wat om ons enthousiaste en gezellige team te komen versterken laat dit dan weten! Mail je motivatie en cv naar:

Huisartsenpraktijk De Schelfhoed
T.a.v. J. Snijders, Praktijkmanager
e-mail: [email protected]

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsenpraktijk de Schelfhoed te Almelo
Postcode 7608 TK
Stad Almelo
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 23-09-2022
Reageer voor 11-10-2022
Ingangsdatum 01-12-2022
Nummer 114154
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo