Doktersassistent huisartsenpraktijk Gaanderen
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

Wil jij als doktersassistente samen met ons het verschil maken voor onze patiënten?

Wij, huisartsenpraktijk Van Noort en Van der Pol zoeken een doktersassistent voor 20 – 24 uur per week i.v.m. pensionering van een van onze assistentes.
Wil jij werken in een dynamische en vooruitstrevende huisartsenpraktijk, waar gedreven collega’s werken en jij je kwaliteiten in je vak verder kunt ontwikkelen én waar laagdrempelig overleg en werkplezier voorop staat?

Functie eisen

Wat vragen we van jou?
Je bent collegiaal en flexibel, en (bijna) in het bezit van het diploma doktersassistent. Je kunt werken in teamverband en kunt je goed inleven in onze patiënten en daarop anticiperen. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en computervaardigheden. Wij werken met Medicom als HIS.

Wat bieden we jou?
Een afwisselende baan met als doelgroep een gevarieerde patiëntenpopulatie. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 3 praktijkondersteuners, 3 assistentes en een administratief medewerker. 

Inschaling

Een dienstverband voor één jaar met perspectief voor verlenging. Salariëring conform cao Huisartsenzorg, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met een van ons, we zijn te bereiken op: 0315 – 323535
Wij nodigen je uit zo spoedig mogelijk, uiterlijk 15 september, te reageren via onderstaande button of door je CV en motivatiebrief te sturen naar: [email protected] 

Team huisartsenpraktijk Van Noort en Van der Pol
Vulcaanstraat 28 7011 ES Gaanderen
https://vannoortenvanderpol.hzoij.nl/ 

Type Werkplein
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Van Noort en Van der Pol
Postcode 7011 ES
Stad Gaanderen
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 25-07-2022
Reageer voor 15-09-2022
Ingangsdatum 02-10-2022
Nummer 112829
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsenzorg Oude IJssel

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht.

Meer over Huisartsenzorg Oude IJssel