Doktersassistent (met de bereidheid tot het volgen van de scholingsmodule OK basisvaardigheden)
ZGT

Functieomschrijving

Als doktersassistent maak je deel uit van een team dat bestaat uit doktersassistenten, verpleegkundigen en OK assistenten. Jij biedt als zogenaamde dedicated doktersassistent deskundige ondersteuning en assistentie bij onderzoeken en ingrepen van de specialismen urologie en gynaecologie evenals poliklinische OK’s. Je assisteert de medisch specialist bij het uitvoeren van onderzoek en/of behandeling van patiënten en je voert (medisch) technische handelingen uit. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het assisteren bij vasectomieën, cystoscopieën, gynaecologische verrichtingen en het assisteren tijdens het urologisch spreekuur middels urinesediment, flowmetrie en katheterzorg. Als het nodig is, informeer je de patiënt over de behandeling/het onderzoek. Je zorgt dat het spreekuur vlot verloopt. Kortom je bent een spin in het web met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met oog en hart voor onze patiënt.


Functie eisen

Je hebt het diploma doktersassistent behaald en je hebt enige werkervaring, bij voorkeur in een ziekenhuis. Als je belangstelling hebt voor de functie dedicated doktersassistent bij het behandelcentrum, dan ben je verplicht een aanvullende scholingsmodule te volgen (én met goed resultaat binnen een periode van vier tot zes maanden af te ronden). Je houdt van het werken met mensen en bent in staat om te schakelen en jouw gedrag af te stemmen op de patiënt zodat hij/zij zich gastvrij behandeld voelt. Verder zie je het werk liggen en weet je wat er wanneer van je wordt verwacht zonder dat je daar opdrachten voor krijgt. Vanzelfsprekend ben je goed in je werk, houd je je vaardigheden en kennis op peil en staan kwaliteit en veiligheid voor jou hoog in het vaandel.
Als je niet beschikt over het diploma doktersassistent, vragen wij je om niet op deze vacature te reageren. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Inschaling

Jouw functie is ingedeeld in FWG 35 en het salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.828,= (35-0) en maximaal € 2.798,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na het succesvol afronden van de externe scholingsmodule word je in FWG 40 ingedeeld, het salaris bedraagt dan minimaal € 1.984,= (40-0) en maximaal € 2.937,=.

Bijzonderheden

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 24 februari 2022.

Type Vacature
Intern nummer 2022-655
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Karin te Spenke, per telefoon 06 13 13 94 55
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 13-01-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 07-02-2022
Nummer 107168

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT