Doktersassistent Spoeddienst Dronten
Medrie

Doktersassistent Spoeddienst Dronten

Ben jij gediplomeerd doktersassistent en heb je ambitie om je te specialiseren in de spoedzorg? Kom ons team versterken!

Doktersassistent Spoeddienst
Gemiddeld 7 uur per week
avonddiensten van 19.45 tot 22.00 uur
en weekenddiensten van 9.45 – 22.00 uur met onderbrekingen

Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de dienstdoende huisarts en de aansturing van de dagelijkse organisatie van de huisartsenpost. Dit doe je aan de hand van opgestelde werkplannen en/of protocollen om de patiënt zo spoedig mogelijk te voorzien van de benodigde (medische) zorg.

Wat ga jij doen?
·         Verzorgt de intake van patiënten.
·         Bewaken van afspraken in  diverse agenda’s.
·         Verzorgen van medische assistentie.
·         Beheren van de patiëntenadministratie en vraagbaak voor de huisartsen over praktische zaken.

Wat heb jij in huis?

·         Een afgeronde opleiding doktersassistent
·         Inzicht in werkprocessen, verantwoordelijkheden en bevoegdheden.
·         Kennis van werkwijzen en protocollen (o.a. NHG-richtlijnen) en  geautomatiseerde toepassingen.
·         Vaardigheden en persoonskenmerken: kunnen luisteren, initiatief- en vindingrijk, servicegericht, hulpvaardig, tactisch, invoelingsvermogen, integer en betrouwbaar.

Wij bieden
Een leuke en afwisselende baan voor een doktersassistent die aan de slag wil in de spoedzorg. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Huisartsenzorg.  De functie is ingedeeld in functieschaal 5, exclusief een aantrekkelijke avond, nacht en weekend-toeslag.       

Maak kennis met het team
Binnen de Dienstenstructuur Dronten (DSD)  werkt een team van zeven enthousiaste en betrokken doktersassistenten die werkzaam zijn binnen vijf verschillende gezondheidscentra. Iedere doktersassistent werkt alleen en zelfstandig in het gezondheidscentrum van de dienstdoende huisarts. In totaal zijn er 18 huisartsen aangesloten bij de DSD.

Vragen en reageren

Wil je meer weten over het werken als doktersassistent op een huisartsenpost, collega Anna van de huisartsenpost Lelystad vertelt je er meer over in dit filmpje!  

Word jij onze nieuwe collega? We ontvangen graag je motivatiebrief en CV via onze werkenbij-medrie pagina. Reageren kan tot en met 11 oktober via de knop ‘solliciteren’.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met met Annemieke Doornbos, Locatiemanager Huisartsenpost, telefoonnummer 06-12 95 93 91. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.medrie.nl.

Voor deze functie werven wij gelijktijdig intern en extern.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

 

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie, Regio Zwolle
Postcode 8025 BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Huisartsenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 13-08-2020
Reageer voor 11-10-2020
Ingangsdatum 13-08-2020
Nummer 54255

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie