Doktersassistent
Medrie

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan?

Wij zijn op zoek naar jou! 

Doktersassistent voor 20 uur per week 

Wij zoeken
Een enthousiast ervaren en gediplomeerd doktersassistent, die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken. Flexibiliteit en een servicegerichte instelling zijn een vereiste. Ervaring met Medicom is een pré. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten voor praktische vragen en plant afspraken in voor spreekuren, telefonische spreekuren en huisbezoeken. Verder kunnen patiënten bij je terecht in een spreekuur voor onder andere het meten van bloeddruk, oren uitspuiten, uitstrijkjes, zwachtelen en wondverzorging. Uiteraard heb jij hart voor de zorg, houd jij je hoofd koel in hectische situaties.

Wij bieden
Een wisselende functie in een gezellig, goed georganiseerd team van 4 huisartsen, 2 waarnemers, 9 praktijkassistentes, 3 POH-S en 2 POH-GGZ. De praktijk biedt zorg aan bijna 11.000 patiënten. De praktijk is NHG geaccrediteerd en streeft naar kwalitatief hoogwaardige zorgverlening, rekening houdend met de wensen van de patiënten. Inlichtingen Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ina Baas, praktijkmanager 06-29337676.

Wil jij graag aan de slag als doktersassistente in ons team?
Mail dan een brief met je motivatie en CV zo spoedig mogelijk naar praktijkmanager@deturfmarkt.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld..

 

 

 

 

Functie eisen

.

Inschaling

.

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Turfmarkt, huisartsenpraktijk Zwolle
Postcode 8021 AA
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 07-06-2019
Reageer voor 05-07-2019
Nummer 46435
Doorsturen Bekijk PDF

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie