Doktersassistent Huisartsenpraktijk de Timp
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

Ben jij een, liefst ervaren, flexibele en vooral enthousiaste doktersassistent(e) en op zoek naar een baan in een gemoedelijke dorpspraktijk met een fijne sfeer in een klein team?
Dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen we je uit om met ons kennis te maken!

Onze praktijk is gesitueerd in Zeddam aan de rand van de Montferlandse bossen. De patiëntenpopulatie kenmerkt zich vooral door nuchterheid met een vleugje humor. Als team hechten wij grote waarde aan het kunnen geven van persoonlijke aandacht en het bieden van laagdrempelige zorg aan de patiënt. Verder vinden wij ook ons eigen werkplezier zeer belangrijk.

Functie eisen

Wij zoeken een nieuwe kracht in ons team vanaf 1 juni, wegens pensionering van een collega (na 49 jaar trouwe dienst!). Het betreft een functie van 16 uur. De verwachting is dat de uren op termijn uitgebreid kunnen worden. 

Spreekt bovenstaande je aan?

Graag ontvangen wij dan voor 1 maart 2020 jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae op het mailadres detimp@bvzorg.nl                                          De sollicitatiegesprekken zullen in maart plaats vinden.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met een van onze huisartsen, Rozemarijn van der Meulen: 0314-651493 mailen kan ook detimp@bvzorg.nl

Huisartsenpraktijk de Timp Delweg 24, 7038 AR Zeddam

Inschaling

Salaris conform cao Huisartsenzorg.

Type Vacature
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Zeddam
Postcode 7038 AR
Stad Zeddam
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Rozemarijn van der Meulen, huisarts: 0314-651493 mailen kan ook: r.vandermeulen@bvzorg.nl
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 28-01-2020
Ingangsdatum 1 juni 2020
Reageer voor 01-03-2020
Nummer 50998
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsenzorg Oude IJssel

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht.

Meer over Huisartsenzorg Oude IJssel