Doktersassistente
Derma Twente

Algemeen

DermaTwente is een sterk groeiend zelfstandig dermatologisch behandelcentrum, een kliniek buiten het ziekenhuis die sinds 2 jaar bestaat!  DermaTwente biedt dezelfde zorg en behandeling als in het ziekenhuis.

Binnen DermaTwente zijn meerdere specialismen werkzaam. Reumatologie, plastische chirurgie, gynaecologie en vaatchirurgie. DermaTwente is ZKN gecertificeerd.

DermaTwente is een dynamische praktijk waar enthousiaste medewerkers samenwerken om de zorg voor en om de patiënten optimaal te organiseren.

Als doktersassistent ondersteun je de dermatoloog, plastisch chirurg, reumatoloog, gynaecoloog of verpleegkundig vaatspecialist tijdens het spreekuur. Dit houdt in dat je de arts assisteert met alle voorkomende handelingen en de benodigde administratieve werkzaamheden verricht. Je assisteert de arts tijdens poliklinische ingrepen, tegelijkertijd stel je de patiënten gerust.

Naast het ondersteunen en assisteren van de arts voer je ook zelfstandig spreekuren uit. Dit houdt in; controle van eczeem patiënten, afnemen van huidbiopten, controle na behandeling van huidkanker, hechtingen verwijderen, het geven van zalfinstructies, allergietesten etc. Daarnaast behoren tot je takenpakket het geven van voorlichting, de telefoon beantwoorden en baliewerkzaamheden.

Wat verwachten wij

- Een afgeronde opleiding MBO doktersassistent
- Dermatologie ervaring is een pre!|
- Stressbestendigheid en flexibiliteit
- Samenwerking in een team
- Goede sociale vaardigheden
- Patiëntvriendelijke instelling & gastvrijheid
- Snel en adequate werkhouding
- Ervaring met automatiserings systemen, Word en Excel
   & Outlook
- Stellen van prioriteiten & zelfstandigheid
- Patiënt/klantgerichte representatieve en open houding
- Goede taalbeheersing in Nederlandse taal in woord en
  geschrift

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een positief team waarbij vertrouwen en openheid voorop staan.

Een contract voor bepaalde tijd  (jaarcontract) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd, volgens de ZKN CAO; inschaling in FWG 40 in overleg.

DermaTwente bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je thuis voelt en tevreden bent. Zodra jij merkt dat je nog meer deskundigheid behoeft kijken we samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen. Ook de werktijden/dagen zijn bespreekbaar.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de praktijk op telefoonnummer 0541-753940 of stuur je motivatie brief met CV naar info@dermatwente.nl t.a.v. Danielle Nijhuis. 

Type Vacature
Organisatie Derma Twente
Locatie Derma Twente
Postcode 7572 ZV
Stad Oldenzaal
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Zelfstandige Klinieken Nederland
Informatie verkrijgen bij de praktijk op telefoonnummer 0541-753940
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 16-09-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 02-10-2020
Nummer 54804
Doorsturen Bekijk PDF

Derma Twente

DermaTwente levert verantwoorde en doelmatige zorg. Daarbij wil het hele team een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau bereiken. De artsen van DermaTwente werken volgens de richtlijnen van hun beroepsverenigingĀ en bezoeken regelmatig nationale en internationale congressen om zich te blijven scholen. Daarnaast doen zij verenigingswerk. Er vinden frequent overleggen over medisch inhoudelijke zaken plaats, ze bespreken richtlijnen en de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast vindt er maandelijks een scholing plaats.

Meer over Derma Twente