Doktersassistente
Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)

Functieomschrijving

Gezocht: Doktersassistent(e) 17 uur per week vanaf  juni 2021

Wie zijn wij?

Wij zijn een moderne, goed uitgeruste huisartsenpraktijk. Ons team bestaat uit 5 doktersassistentes, 4 artsen, 1 praktijkmanager en een AIOS. Wij werken samen met twee andere praktijken in een HOED in het centrum van Twello.

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gezellige doktersassistente, die goed kan samenwerken, maar daarnaast ook in staat is om zelfstandig te werken. Stressbestendig zijn, inlevingsvermogen hebben en gestructureerd werken is voor jou geen probleem. Ervaring met Medicom is een pré, maar ook zonder ervaring is dat geen probleem.

Functie eisen:

    • Je hebt een opleiding doktersassistente afgerond of bijna afgerond.
    • Je bent communicatief vaardig.
    • Je kunt goed samenwerken, maar ook goed zelfstandig werken.
    • Je beheerst de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift.

Wat bieden wij?

Een gezellig en betrokken team, waar ruimte is voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Eén praktijk waarvoor je als doktersassistente werkzaam bent, je werkt dus niet voor de andere praktijken binnen de HOED. Salaris conform CAO huisartsenzorg. Startdatum in overleg, maar bij voorkeur z.s.m.  

Reageren?

Ben jij die gemotiveerde, gezellige doktersassistente die ons team komt versterken? Reageer dan met je motivatiebrief en CV via: m.visser@hcdo.nl. Voor eventuele vragen kun je terecht bij onze praktijkmanager Martine Visser: via bovenstaand e-mailadres of mobiel op 06-18681492. We zien je reactie graag tegemoet!

Functie eisen

Zie functie omschrijving. 

Inschaling

Conform Cao Huisartsenzorg.

Type Vacature
Organisatie Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)
Locatie Huisartsenpraktijk Ankone en Doppen
Postcode 7391 BT
Stad Twello
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Martine Visser, praktijkmanager
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 27-05-2021
Ingangsdatum Vanaf juni 2021
Reageer voor 30-06-2021
Nummer 68516
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)

De huisartsen in de regio Deventer werken samen in de Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO). Ons doel: zorgen dat uw huisarts zorg kan leveren, zoals huisartsenzorg bedoeld is: dichtbij, persoonlijk en van goede kwaliteit. Om dit te realiseren voeren we regionale kwaliteitsprojecten uit om de zorg gericht te verbeteren. Buiten kantooruren organiseren we de huisartsenzorg in de Spoedpost Huisartsenzorg. De dagpraktijken ondersteunen we bij de ketenzorg voor chronisch zieken. Ook verzorgen we nascholing voor huisartsen en hun medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van professionele zorg door vertrouwde zorgverleners.

Meer over Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)