doktersassistente i.v.m. zwangerschaps- en bevallingsverlof
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Huisartsenpraktijk van de Fliert in Wierden is in verband met het komende zwangerschaps- en bevallingsverlof van één van de doktersassistentes, m.i.v. 1 september 2021 op zoek naar een enthousiaste (bijna) gediplomeerde doktersassistente voor de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen en voor de vrijdag de hele dag. Na de verlofperiode is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling; uren in overleg.
Als doktersassistente kom je te werken in een team met twee huisartsen, een collega-doktersassistente, twee POH-S, één POH-GGZ, één POH-GGZ jeugd en een praktijkmanager.
Voor

Functie eisen

zie functieomschrijving

Inschaling

conform CAO Huisartsenzorg

Bijzonderheden

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de praktijkwebsite: www.huisartsenpraktijkvandefliert.praktijkinfo.nl of bel met de praktijk en vraag naar Roelienke Middag.
Eind 2021 hopen we onze intrek te nemen in het nieuwe eerstelijnsgezondheidscentrum “De ZonneHoed” te Wierden.
Ben je geïnteresseerd in deze baan? Stuur dan voor 19 juni een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae naar r.middag@ezorg.nl

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsenpraktijk van de Fliert
Postcode 7641 CS
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 11-05-2021
Reageer voor 19-06-2021
Ingangsdatum 11-05-2021
Nummer 68175
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo