Doktersassistente in Almelo 24u/wk.
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Voor huisartsenpraktijk Arninkhof & Roelink in Almelo in het Medisch Centrum van Gogh zoeken we per 1 maart 2022 een enthousiaste                         
Doktersassistente  voor 24 uur per week, op dinsdag, donderdag en vrijdag

Als doktersassistente ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de patiënten,
via telefoon en balie.  Je verzorgt het plannen van afspraken, waarbij je door middel van triage de urgentie van de afspraak bepaalt en zo mogelijk zelfzorgadviezen geeft.
Daarnaast houdt je je bezig met het verwerken van digitale en schriftelijke post en overige administratieve  en praktijkondersteunende taken.
Als doktersassistente heb je je eigen spreekuur waarin gedelegeerde medische handelingen zelfstandig worden uitgevoerd.

Functie eisen

Wij zoeken

  • Een enthousiaste, doortastende en zelfstandige doktersassistente, in het bezit van een diploma.
  • Je bent stressbestendig, collegiaal en flexibel inzetbaar
  • Je hebt ervaring met Medicom
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent to the point en proactief. Je kunt hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, staat positief in het leven en bent representatief.

Inschaling

Wij bieden
Een uitdagende functie in een gezellige praktijk met 9 teamleden. Je werkt nauw samen met en onder verantwoording van de huisartsen. Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd. Inschaling van het salaris vindt plaats conform de CAO huisartsenzorg en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je een vakantiegelduitkering (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en vinden wij het regelmatig volgen van bij- en nascholingen een vanzelfsprekendheid.

Bijzonderheden

Meer informatie of direct solliciteren?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Regine Klein Schaarsberg, praktijkmanager, tel 06 400 830 64. Graag ontvangen we jouw schriftelijke sollicitatie vóór 15 december. Stuur een mail met in de bijlage je motivatiebrief met CV en foto rechtstreeks naar schaarsberg.huisartsen@gmail.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Medisch Centrum van Gogh
Postcode 7606 SB
Stad Almelo
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 01-03-2022
Nummer 73193
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo