Doktersassistent(e) in Halle
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

Wie zijn wij:

Wij zijn een team van twee huisartsen, twee assistentes, één POH- somatiek, één POH- GGZ en een praktijkmanager. We werken in een gezellige plattelandspraktijk in Halle en we houden van korte lijnen en efficiënt werken. Onze praktijk is DEKRA geaccrediteerd en per direct zijn wij op zoek naar een nieuwe collega

Doktersassistent (m/v)

voor 16-20 uur met mogelijkheid tot uitbreiding van uren. 

Wij zoeken een duizendpoot die van aanpakken weet. Die het fijn vind om uitgedaagd te worden. Niet terug schrikt van verantwoordelijkheid, alsook vaardig is in grenzen aangeven. Je hebt de opleiding tot doktersassistente afgerond. Je hebt een patiëntgerichte houding en dienstverlenende instelling. Je bent een collegiale teamspeler. Je kunt goed zelfstandig werken en multitasken en je bent stressbestendig. Je kunt omgaan met Word, Outlook en misschien ook nog met Excel. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. De praktijk werkt met Promedico ASP (kennis hiervan is een pré, maar geen vereiste).

Functie eisen

Wat bieden wij:

- Een uitdagende baan in een, DEKRA geaccrediteerde, gezellige plattelandspraktijk als doktersassistent voor 2 dagen per week, incidenteel meer.

- Een collegiaal, ambitieus team

- Ruime mogelijkheden tot aanvullende nascholingen of opleidingen.

Werkdagen in overleg 16-20 uur per week. Daarnaast stellen we het op prijs als je indien nodig extra zou kunnen werken.

Taken:

  • Triage
  • Agendabeheer
  • Eigen spreekuur voor bloeddruk, EAI en uitstrijkjes, wondbehandeling etc

Inschaling

- Arbeidsvoorwaarden volgens cao huisartsenzorg.

Bijzonderheden

Ben je een gediplomeerde doktersassistente en enthousiast geworden en lijkt het je leuk om onze collega te worden, solliciteer dan zo spoedig mogelijk met onderstaande button. Of stuur je brief per mail voorzien van CV naar praktijkmanager@huisartshalle.nl t.a.v. mw. I. Bokkers

Wij hanteren geen officiële sluitingsdatum; sollicitaties worden op volgorde van binnenkomst bekeken. Gesprekken zullen in overleg gepland worden.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Mevr. I. Bokkers, Tel: 06-44481088 manager huisartsenpraktijk Halle.

Voo rmeer informatie over onze praktijk neme een kijkje op onze website: https://huisartsenpraktijkhalle.praktijkinfo.nl/ 

Type Vacature
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Huisartsenpraktijk Halle
Postcode 7025 AC
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 31-05-2021
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 68608
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsenzorg Oude IJssel

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht.

Meer over Huisartsenzorg Oude IJssel