DOKTERSASSISTENTE ORTHOPEDIE
Saxenburgh

De polikliniek snijdend van het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt een enthousiaste DOKTERSASSISTENTE ORTHOPEDIE

Hoe ziet het werken bij de poliklinieken er uit?
Het werken in de polikliniek is hectisch. Het werktempo is hoog en iedere dag is anders. Ons doel is patiënten en hun naasten zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden. Je assisteert de specialisten tijdens het spreekuur en je verricht afwisselend taken aan de frontoffice (balie), backoffice (administratie) en op het telefoniecentrum. Spreekuren vinden plaats op de locaties Hardenberg, Coevorden en Ommen.

Poliklinieken Saxenburgh Medisch Centrum
Sinds ruim een jaar werken we in een prachtig nieuw en eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. De poliklinieken zijn gelegen op de begane grond in het ruime en lichte Atrium van ons ziekenhuis.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland. Ons motto is: Samen werken voor goede zorg!

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een gediplomeerd doktersassistent, ervaring is een pre. Iemand die onder tijdsdruk en bij onverwachte gebeurtenissen overzicht houdt en zorgt dat de planning wordt gerealiseerd. Je bent stressbestendig en werkt graag zelfstandig in een dynamische omgeving. Je bent actief en enthousiast om samen met je collega’s te kijken hoe het beter en efficiënter kan. Je hebt een flexibele instelling, bent leergierig, assertief en sociaal vaardig.

Wat kunnen wij jou bieden? 
Een team met hardwerkende collega’s die elke dag het beste willen voor onze patiënten.

  • Een deeltijd die ligt tussen 24 tot 32 uur gemiddeld per week. 
  • Salaris is maximaal € 2.882,-- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 35)
    • Er komt nog vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%)
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van deze vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of wil je nog wat vragen stellen? Neem dan contact op met Jannie Meijer, aanspreekpunt orthopedie (0523) 27 63 12 of via j.meyer@sxb.nl

Je kunt reageren tot 25 september 2021. De gesprekken zijn gepland op woensdag 29 september 2021.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.089
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jannie Meijer, aanspreekpunt orthopedie (0523) 27 63 12 of via j.meyer@sxb.nl
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 14-09-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 25-09-2021
Nummer 71119
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh