Doktersassistent(e) per direct voor 2-3 dagen
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Per 8 mei 2023 zoeken wij een enthousiaste doktersassistent(e) om ons team te versterken.

Wij zijn een middelgrote dorpspraktijk (4700 patiënten), NHG geaccrediteerd met een gezellig team van 3 huisartsen, 1 HIDHA, 2 POH somatiek, 2 POH GGZ, 5 doktersassistenten en een praktijkmanager.

Wie zoeken wij?
Een gediplomeerd doktersassistent(e) die het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten wil zijn zowel aan de balie als telefonisch. Je trieert, geeft zo nodig advies, beheert de agenda en kan een goede administratie voeren. Tijdens je eigen spreekuur voer je handelingen uit zoals oorlavage, injecties, hechtingen verwijderen, uitstrijkjes maken en bloeddrukmetingen. Je houdt van aanpakken, kan goed met druk omgaan en bent communicatief vaardig. Het is een pré als je ervaring hebt met HIS Medicom.

Functie eisen

Wat bieden wij?
Een fijne samenwerking in een praktijk met een open en collegiale sfeer. We rouleren alle taken binnen het team van assistenten zodat er voldoende afwisseling is.

Inschaling

Conform CAO huisartsenzorg

Bijzonderheden

Enthousiast?
Ben jij enthousiast over deze fijne baan waarin zorg en de patiënt centraal staat? Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Sandi Elia assistente, tel. 0548-612892, bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag. Lees ook meer over onze praktijk op https://huisarts.zorgsaamnijverdal.nl/. Interesse gewekt? Stuur je CV met een korte motivatie zsm naar [email protected].

 

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsen Zorgsaam te Nijverdal
Postcode 7442 TH
Stad Nijverdal
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 25-04-2023
Ingangsdatum 8 mei 2023
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 119631
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo