DOKTERSASSISTENTE POLI BESCHOUWEND
Saxenburgh

De beschouwende poliklinieken zoekt een DOKTERSASSISTENTE die kijkt naar mogelijkheden en een echte teamplayer is

Hoe ziet het werken bij de beschouwende poliklinieken er uit?
Fijn dat jij de poli mogelijk komt versterken! Als doktersassistente kom je met name te werken op de polikliniek Geriatrie/Neurologie/Reumatologie in het Saxenburgh Medisch Centrum of op één van onze buitenlocaties. We vinden het erg belangrijk dat we kijken naar een zo optimaal mogelijke spreekuurplanning waardoor onze patiënten op korte termijn en zo efficiënt mogelijk geholpen kunnen worden.

Samen met je collega’s draai je mee in het team en draag jij zorg voor de patiënten binnen de poliklinische zorg. Om te komen tot een zo efficiënt mogelijke planning zoek je afstemming met het team, de medisch ondersteunende diensten, medisch specialisten of verpleegkundig specialisten. Als doktersassistente verricht je taken aan de FrontOffice, BackOffice of op het telefoniecentrum. Daarnaast zal je ingewerkt worden om zelfstandig handelingen uit te kunnen voeren binnen de reumatologische zorg en kan je ondersteuning worden gevraagd in de behandelkamer. Je werkt samen met collega’s van de overige beschouwende poliklinieken waarbij jij jezelf uitdaagt om te kijken waar de samenwerking geoptimaliseerd kan worden. Jij vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken, input te geven of om even te sparren. Jouw expertise en input worden erg op prijs gesteld! Zie jij kansen om processen efficiënter te organiseren? Daarnaast weet jij op een inspirerende wijze samen te werken met je collega’s en ga jij elke dag met plezier naar je werk.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Je bent een gediplomeerd doktersassistente. Ervaring binnen de reumatologische zorg is een pre. Heb je deze ervaring niet, maar ben jij een gediplomeerd doktersassistente met ervaring binnen de poliklinische zorg? Geen probleem. We kijken samen naar de mogelijkheden. We kijken meer naar de capaciteiten die je hebt, of je de regie pakt en hoe je in je werk staat als doktersassistente.

Saxenburgh Medisch Centrum
Onze locatie bevindt zich in het Saxenburgh Medisch Centrum. Ook draaien wij spreekuren in Coevorden, Ommen en Westerhaar.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is maximaal € 2.882,- bruto o.b.v. 36 uur per week (CAO Ziekenhuizen, FWG 35)
  • Een dienstverband van 36 uur (100%)
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je, wil je nog een vraag stellen? Neem dan contact op met Melanie Leijssenaar, aanspreekpunt polikliniek Geriatrie/Neurologie/Reumatologie (0523) 27 6350. Je kunt uiterlijk reageren tot 14 mei a.s.

Ter informatie melden we dat we vrijdag 21 mei a.s. hebben gereserveerd voor de sollicitatiegesprekken. Het zou fijn zijn als je hier op voorhand rekening mee zou willen houden.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.038
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Melanie Leijssenaar, aanspreekpunt polikliniek Geriatrie/Neurologie/Reumatologie (0523) 27 6350
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 03-05-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 14-05-2021
Nummer 67935
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh