DOKTERSASSISTENTE POLI DERMATOLOGIE/KNO
Saxenburgh

Ben jij een doktersassistente met ambitie? Deel jij onze passie voor de zorg voor onze patiënten en wil jij meedenken over de inrichting van die zorg? Dan zoeken wij jou. Binnen Saxenburgh is er op de polikliniek Dermatologie/KNO plaats voor een DOKTERSASSISTENTE voor 16 uur gemiddeld per week (44,44%).

Wij zoeken een enthousiaste collega die ingewerkt zal worden op de polikliniek Dermatologie en KNO. De werktijd wordt ingepland volgens werkrooster in dagdelen tussen 8.00 uur en 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag op de locaties Coevorden en Hardenberg.

Wat ga jij doen?
Je bent als doktersassistent verantwoordelijk voor het assisteren van de dermatologen en KNO-artsen tijdens spreekuren en behandelingen/kleine ingrepen en het organiseren van de spreekuren. Je organiseert de spreekuren zo goed dat de arts alle aandacht aan de patiënt kan geven. Je begeleidt en informeert patiënten op de polikliniek. Je werkt zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op enthousiaste collega’s of specialisten.
Ervaring met zwachtelen, lichttherapie of gehoortesten is een pre.
Daarnaast doe je administratieve taken zoals baliewerkzaamheden, het maken van afspraken in het afsprakensysteem en de telefonie.

Wat vragen wij van jou?
De zorg wordt steeds complexer. Dit vraagt om goed opgeleide, vakdeskundige medewerkers. Maar om met de veranderingen in de zorg om te kunnen gaan, is niet alleen vakdeskundigheid van belang. Wij zoeken een nieuwe collega die overstijgend denkt, een grote mate van zelfredzaamheid heeft en uitstekend samenwerkt. Essentieel is dat je net zo gepassioneerd bent voor de zorg als wij.

Specifieke functie-eisen zijn:

  • Je hebt de opleiding doktersassistente (niveau 4) voltooid en hebt bij voorkeur relevante werkervaring
  • Je voert accuraat patiëntgerichte zorg uit en je hebt een resultaat- en klantgerichte houding
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren
  • Je bent in staat om binnen kaders en protocollen zelfstandig en met tact te handelen en de juiste prioriteiten te stellen
  • Je bent leergierig
  • Je computervaardigheden zijn goed
  • Je schakelt snel, houdt verschillende zaken gelijktijdig in de gaten en stelt de juiste prioriteiten
  • Je bent stressbestendig, flexibel en nauwkeurig en je bent bereid in wisselende diensten te werken
  • Het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer strekt tot aanbeveling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een uitdagende functie in de mooiste zorgorganisatie in onze regio. Je gaat werken met enthousiaste collega’s op een kwalitatief sterke afdeling.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een marktconform salaris conform cao Ziekenhuizen, afhankelijk van ervaring en allround inzetbaarheid minimaal € 1.938,-- en maximaal € 2.882,-- (FWG 35) bruto bij een fulltime dienstverband (niveau 01-01-2021).

De CAO kent een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Bij Saxenburgh kun je gebruik maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, contributies, opleidingen en een fietsplan. Je kunt ook gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland.

Word jij blij van deze vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of wil je eerst nog wat vragen stellen? Mail dan naar e.schutten@sxb.nl of w.reinders@sxb.nl vermeld beknopt je vraag en je telefoonnummer. Je kunt uiterlijk reageren tot 10 mei 2021.

Tot snel!

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw
mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.037
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij mail naar e.schutten@sxb.nl of w.reinders@sxb.nl vermeld beknopt je vraag en je telefoonnummer
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 26-04-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 10-05-2021
Nummer 67314
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh