DOKTERSASSISTENTE POLI DERMATOLOGIE/KNO
Saxenburgh

De poli dermatologie/KNO zoekt een DOKTERSASSISTENTE die kijkt naar mogelijkheden en een echte teamplayer is

Hoe ziet het werken er bij de poli dermatologie/KNO er uit?
Je komt te werken in het Saxenburgh Medisch Centrum of op één van onze buitenlocaties. Je assisteert de dermatologen en KNO-artsen tijdens spreekuren en behandelingen/kleine ingrepen en het organiseren van de spreekuren. Je verricht taken aan de FrontOffice, BackOffice en op het telefoniecentrum. Je werkt samen met collega’s van de overige beschouwende poliklinieken waarbij jij jezelf uitdaagt om te kijken waar de samenwerking geoptimaliseerd kan worden. Jij vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken, input te geven of om even te sparren. Jouw expertise en input worden erg op prijs gesteld! Zie jij kansen om processen efficiënter te organiseren?

Wat hebben onze patiënten nodig?
Je bent een gediplomeerd doktersassistente. Ervaring met zwachtelen, lichttherapie of gehoortesten is een pre. De zorg wordt steeds complexer en dat vraagt om goed opgeleide, vakdeskundige medewerkers. Maar om met de veranderingen in de zorg om te kunnen gaan, is niet alleen vakdeskundigheid van belang. Wij zoeken een nieuwe collega die overstijgend denkt, een grote mate van zelfredzaamheid heeft en uitstekend samenwerkt. Essentieel is dat je net zo gepassioneerd bent voor de zorg als wij.

Poli dermatologie/KNO
Onze poli bevindt zich in het Saxenburgh Medisch Centrum. Samen met je collega’s draai je mee in het team en draag jij zorg voor de patiënten binnen de poliklinische zorg. Om te komen tot een zo efficiënt mogelijke planning zoek je afstemming met het team, de medisch ondersteunende diensten, medisch specialisten of verpleegkundig specialisten.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • 16 tot 24 uren per week
  • Salaris is minimaal € 2.028,- en maximaal € 2.972,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 35)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk 30 mei 2022. Wil je eerst nog wat vragen stellen? Mail dan naar [email protected] of [email protected] of bel (0523) 27 6303.

Ter informatie melden wij dat de sollicitatiegesprekken gepland staan op dinsdagmiddag 7 juni 2022.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.081
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Mail naar [email protected] of [email protected] of bel (0523) 27 6303
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 10-05-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 30-05-2022
Nummer 110772
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh